CIJELI FILM: Slučaj Krist

slučaj Krist
Snimka zaslona: Slučaj Krist

Film koji je pred vama je istinita priča i predstavlja život jednog novinara i istraživača Leea Strobela koji je bio ateist. Budući da je njegova žena postala religiozna, krenuo je u potragu za dokazima koji će joj pokazati da je u zabludi.

Zato što je kao novinar naučio sve činjenice treba provjeriti i sam ispitati, odlučio je krenuti pribavljati informacije i dokaze o Božjem postojanju kroz osobu Isusa Krista.

Otišao je toliko daleko da je svaku biblijsku riječ provjeravao, ispitivao i tražio dokaze očevidaca. Nakon dugog razdoblja testiranja, došao je do nedvosmislenog zaključka da je Isus iz Nazareta Bog u ljudskom obliku.

Napisao je knjigu o svojoj potrazi koja je postala svjetski bestseler i upečatljiv dokaz o postojanju i božanstvu Isusa Krista.

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.
Dvogodišnjak čudesno spasio brata blizanca na kojeg se srušio ormar Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada se na Brocka odjednom srušio drveni ormar.

IMAŠ KOMENTAR?