CIJELI FILM: Slučaj Krist

slučaj Krist
Snimka zaslona: Slučaj Krist

Film koji je pred vama je istinita priča i predstavlja život jednog novinara i istraživača Leea Strobela koji je bio ateist. Budući da je njegova žena postala religiozna, krenuo je u potragu za dokazima koji će joj pokazati da je u zabludi.

Zato što je kao novinar naučio sve činjenice treba provjeriti i sam ispitati, odlučio je krenuti pribavljati informacije i dokaze o Božjem postojanju kroz osobu Isusa Krista.

Otišao je toliko daleko da je svaku biblijsku riječ provjeravao, ispitivao i tražio dokaze očevidaca. Nakon dugog razdoblja testiranja, došao je do nedvosmislenog zaključka da je Isus iz Nazareta Bog u ljudskom obliku.

Napisao je knjigu o svojoj potrazi koja je postala svjetski bestseler i upečatljiv dokaz o postojanju i božanstvu Isusa Krista.

Očajni ste i nezadovoljni životom? Možda je sve zbog OVOGA! Moguće je da je u ovome rješenje za vaš problem!
“Služimo bogovima zadovoljstva, novca i seksa dok smo prema van, i dalje religiozni!” Graham je tijekom svoje službe propovijedao pred više od dvije milijarde ljudi, ako se zbroje gledatelji i slušatelji s ljudima koji su ga uživo prati...
Zaposlenica na aerodromu je imala loš osjećaj kada su joj dvije tinejdžerice predale jednosmjerne karte, a onda je saznala koga su upoznale na Instagramu Njihova je karta prvog razreda kupljena preko nečije lažne kartice, što je samo pojačalo dojam da se događa nešto vrlo sumnjivo.
3 opasnosti od laganja samima sebi Jeste li ikada vidjeli osobu koja misli da je sve što čini u redu i ne želi se ispravljati, čak i kad Biblija i uobičajeni zdrav razum kažu da su njez...
7 stvari koje si trebate reći kada imate težak dan Možda će i vama jedna ili više njih pomoći da preokrenete svoj težak dan.

IMAŠ KOMENTAR?