CIJELI FILM: Slučaj Krist

slučaj Krist
Snimka zaslona: Slučaj Krist

Film koji je pred vama je istinita priča i predstavlja život jednog novinara i istraživača Leea Strobela koji je bio ateist. Budući da je njegova žena postala religiozna, krenuo je u potragu za dokazima koji će joj pokazati da je u zabludi.

Zato što je kao novinar naučio sve činjenice treba provjeriti i sam ispitati, odlučio je krenuti pribavljati informacije i dokaze o Božjem postojanju kroz osobu Isusa Krista.

Otišao je toliko daleko da je svaku biblijsku riječ provjeravao, ispitivao i tražio dokaze očevidaca. Nakon dugog razdoblja testiranja, došao je do nedvosmislenog zaključka da je Isus iz Nazareta Bog u ljudskom obliku.

Napisao je knjigu o svojoj potrazi koja je postala svjetski bestseler i upečatljiv dokaz o postojanju i božanstvu Isusa Krista.

Liječnici su mu rekli da mu je kćerka mrtva, no on ju je i dalje pokušavao oživiti. Nakon 30 minuta dogodilo se čudo! Ruslan Odomec i njegova supruga Anastasia odlučili su jednog dana pripremiti zabavu za svoje prijatelje, kada se i dogodila ova nepredviđena situacija...
Nervozni ste jer Bog još uvijek nije odgovorio na vašu molitvu? Ova istina će vam promijeniti perspektivu! Možda Bog traži od vas da pričekate. Hoćete li čekati ili ćete sve pokušati učiniti u svoje vrijeme?
Žena je srela narkomana na ulici: Kada mu je ugledala lice, nije mogla vjerovati da je to on Kada je Wanja slučajno susrela prijatelja iz djetinjstva, Hinga, gotovo ga nije prepoznala. Bio je u potpunosti oslabljen i uništen zbog droge.
Imaš komentar?