Svijet mu se srušio nakon smrti zaručnice. Kad je upoznao novu djevojku, majka mu je pokazala ovu fotografiju

Svijet mu se srušio nakon što mu je preminula zaručnica. Kad je upoznao novu djevojku, majka mu je pokazala staru fotografiju. Slučajnost ili Božja volja?

U životu uvijek postoje poteškoće s kojima se treba nositi. Za Justina Poundersa, ta je teškoća došla nenadano i potpuno mu je slomila srce.

Tragedija je pogodila Justinovu vezu s njegovom zaručnicom nakon što ju je stranac počeo pratiti kući jednu večer. Nažalost, taj je događaj uzrokovao smrt mlade djevojke.

Iako se činilo da za Justina nema svijetla na kraju tunela, uskočio je anđeo čuvar. Našao je ljubav na mjestu gdje je najmanje očekivao.

Ispada da je poveznica cijelo vrijeme bila pred njim. Justinova se majka molila svaku večer da njezin sin ponovno nađe nekoga tko će ga učiniti sretnim i potpunim.

Tako da je njegova majka bila prva kojoj je Justin rekao sretne vijesti. Majka mu je bila presretna kada je saznala da je njezin sin pronašao novu djevojku nakon što mu je srce slomljeno kada je izgubio zaručnicu.

No minutu nakon što je saznala tko je ta djevojka jako se šokirala. Nitko nije mogao predvidjeti ovakav okret u njihovoj ljubavnoj priči.

Justin je na internetu pronašao tamnokosu ljepoticu Amy. Sjećao se da je kao maleni dječak bio zaljubljen u djevojčicu istog imena.

Može li ova žena biti ista ta osoba? Kada je njegova majka izvadila stare fotografije, Justin je shvatio da mu je bilo suđeno ponovno ju sresti.

Vjerovali ili ne, ovaj se sretan kraj stvarao gotovo 30 godina. Kakvo je čudo što su ove dvije osobe ponovno naše put jedno do drugoga.

Pogledajte video kako bi vidjeli zašto je druga prilika za ljubav možda jedini način za mnoge od nas da zacijelimo svoje slomljeno srce.

NAJNOVIJE!