Trump: Osuđujem ubojstva nerođene djece, osobito one s Downovim sindromom

Donald Trump
Foto: Wikipedia

Bijela kuća objavila je priopćenje predsjednika Trumpa povodom mjeseca posvećenog osobama s Downovim sindromom.

Između ostalog u priopćenju predsjednik SAD-a ističe: “Tijekom mjeseca Down sindroma, slavimo značajne doprinose koju osobe s Down sindromom daju svojim obiteljima, zajednicama i našem narodu. Također iskazujemo poštovanje članovima obitelji, njegovateljima, medicinskim stručnjacima i odvjetnicima koji su se posvetili radu da bi ti iznimni ljudi uživali život ispunjen ljubavlju i sve većim mogućnostima. Kao rezultat takvih istaknutih napora, osobe s Down sindromom žive dulje te im je život bogatiji nego ikad prije.”

Osudio je ubojstva nerođene djece.

“Nažalost, previše je ljudi, kako u Sjedinjenim Državama tako i širom svijeta, koji Down sindrom još uvijek smatraju izgovorom za zanemarivanje i odbacivanje ljudskog života.”

“Oko 250 tisuća Amerikanaca s Downovim sindromom uistinu utjelovljuju duh naše nacije. Oni potiču radost, ljubaznost i radoznalost u našim obiteljima, na našim radnim mjestima i u našim zajednicama. Uvijek ćemo nastojati da njihovi dragocjeni darovi ne budu ocrnjeni ili prihvaćeni ‘zdravo za gotovo’”, dodao je Trump, prenosi Dnevno.hr.

IGRAJU SE BOGA: Znanstvenici stvorili hibrid čovjeka i ovce Embrij ovce ubačen je u ljudske stanice, s ciljem da se u budućnosti omogući uzgajanje organa i tkiva za transplantaciju u životinjama.
Roditelji toliko pretukli bebu da su joj liječnici morali amputirati obje noge Nasilni roditelji sina su uhvatili za gležnjeve te toliko brutalno njihali i tresli da su mu polomili obje noge.
4 načina na koje Biblija može spasiti brak Svi mi trebamo pomoć u svojim brakovima s obzirom da niti jedan brak nije savršen.
Što Bog misli o tebi? Trebate se podsjećati svaki dan na to što Bog misli o vama – ne što svijet misli ili što vi mislite o sebi. To je ono što uklanja vaše strahove....
77-godišnja čistačica ima tajnu: Njezini su ju kolege otkrili te su ju suočili s njom pred cijelom školom! Kada je ravnatelj istražio njezinu prošlost, nije mu preostalo ništa drugo nego da suoči čistačicu s onim što je otkrio.

IMAŠ KOMENTAR?