Trump: Osuđujem ubojstva nerođene djece, osobito one s Downovim sindromom

Donald Trump
Foto: Wikipedia

Bijela kuća objavila je priopćenje predsjednika Trumpa povodom mjeseca posvećenog osobama s Downovim sindromom.

Između ostalog u priopćenju predsjednik SAD-a ističe: “Tijekom mjeseca Down sindroma, slavimo značajne doprinose koju osobe s Down sindromom daju svojim obiteljima, zajednicama i našem narodu. Također iskazujemo poštovanje članovima obitelji, njegovateljima, medicinskim stručnjacima i odvjetnicima koji su se posvetili radu da bi ti iznimni ljudi uživali život ispunjen ljubavlju i sve većim mogućnostima. Kao rezultat takvih istaknutih napora, osobe s Down sindromom žive dulje te im je život bogatiji nego ikad prije.”

Osudio je ubojstva nerođene djece.

“Nažalost, previše je ljudi, kako u Sjedinjenim Državama tako i širom svijeta, koji Down sindrom još uvijek smatraju izgovorom za zanemarivanje i odbacivanje ljudskog života.”

“Oko 250 tisuća Amerikanaca s Downovim sindromom uistinu utjelovljuju duh naše nacije. Oni potiču radost, ljubaznost i radoznalost u našim obiteljima, na našim radnim mjestima i u našim zajednicama. Uvijek ćemo nastojati da njihovi dragocjeni darovi ne budu ocrnjeni ili prihvaćeni ‘zdravo za gotovo’”, dodao je Trump, prenosi Dnevno.hr.

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Zvijezda Beverly Hillsa se na internetu hvali sinom koji nosi haljinice Zvijezda "Beverly Hillsa 90210", Brian Austin Green (44), kaže da mu je svejedno odijevaju li se njegovi sinovi u haljine ili hlače jer je to potpuno ...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.

IMAŠ KOMENTAR?