Trump: Osuđujem ubojstva nerođene djece, osobito one s Downovim sindromom

Donald Trump
Foto: Wikipedia

Bijela kuća objavila je priopćenje predsjednika Trumpa povodom mjeseca posvećenog osobama s Downovim sindromom.

Između ostalog u priopćenju predsjednik SAD-a ističe: “Tijekom mjeseca Down sindroma, slavimo značajne doprinose koju osobe s Down sindromom daju svojim obiteljima, zajednicama i našem narodu. Također iskazujemo poštovanje članovima obitelji, njegovateljima, medicinskim stručnjacima i odvjetnicima koji su se posvetili radu da bi ti iznimni ljudi uživali život ispunjen ljubavlju i sve većim mogućnostima. Kao rezultat takvih istaknutih napora, osobe s Down sindromom žive dulje te im je život bogatiji nego ikad prije.”

Osudio je ubojstva nerođene djece.

“Nažalost, previše je ljudi, kako u Sjedinjenim Državama tako i širom svijeta, koji Down sindrom još uvijek smatraju izgovorom za zanemarivanje i odbacivanje ljudskog života.”

“Oko 250 tisuća Amerikanaca s Downovim sindromom uistinu utjelovljuju duh naše nacije. Oni potiču radost, ljubaznost i radoznalost u našim obiteljima, na našim radnim mjestima i u našim zajednicama. Uvijek ćemo nastojati da njihovi dragocjeni darovi ne budu ocrnjeni ili prihvaćeni ‘zdravo za gotovo’”, dodao je Trump, prenosi Dnevno.hr.

Liječnici su mu rekli da mu je kćerka mrtva, no on ju je i dalje pokušavao oživiti. Nakon 30 minuta dogodilo se čudo! Ruslan Odomec i njegova supruga Anastasia odlučili su jednog dana pripremiti zabavu za svoje prijatelje, kada se i dogodila ova nepredviđena situacija...
Nervozni ste jer Bog još uvijek nije odgovorio na vašu molitvu? Ova istina će vam promijeniti perspektivu! Možda Bog traži od vas da pričekate. Hoćete li čekati ili ćete sve pokušati učiniti u svoje vrijeme?
Žena je srela narkomana na ulici: Kada mu je ugledala lice, nije mogla vjerovati da je to on Kada je Wanja slučajno susrela prijatelja iz djetinjstva, Hinga, gotovo ga nije prepoznala. Bio je u potpunosti oslabljen i uništen zbog droge.
Imaš komentar?