NASA tvrdi da prema Zemlji velikom brzinom juri asteroid, stiže idućeg tjedna

asteroid
Foto: Pixabay

Asteroid 2012 TC4 približava se Zemlji brzinom od oko 25.600 kilometara na sat.

No, ne morate brinuti, jer ne prijeti udar u Zemlju, kako su neki ”numerolozi” ranije predviđali. Pokraj našeg planeta trebao bi proći 12. listopada.

Ovaj asteroid NASA je otkrila prije pet godina, a prema procjenama udaljenost kojom će prolaziti pokraj Zemlje neće biti manja od 6.800 kilometara niti veća od 270 tisuća kilometara, piše Avaz.

Za Zemlju, kažu u NASA-i, od ovog svemirskog tijela ne prijeti nikakva opasnost, ali svemirska agencija iskoristit će ovaj događaj kako bi testirala svjetsku mrežu za otkrivanje i praćenje asteroida.

Procjene NASA-e su da je veličina ovog asteroida 10 do 30 metara u promjeru.

Liječnici su mu rekli da mu je kćerka mrtva, no on ju je i dalje pokušavao oživiti. Nakon 30 minuta dogodilo se čudo! Ruslan Odomec i njegova supruga Anastasia odlučili su jednog dana pripremiti zabavu za svoje prijatelje, kada se i dogodila ova nepredviđena situacija...
Nervozni ste jer Bog još uvijek nije odgovorio na vašu molitvu? Ova istina će vam promijeniti perspektivu! Možda Bog traži od vas da pričekate. Hoćete li čekati ili ćete sve pokušati učiniti u svoje vrijeme?
Žena je srela narkomana na ulici: Kada mu je ugledala lice, nije mogla vjerovati da je to on Kada je Wanja slučajno susrela prijatelja iz djetinjstva, Hinga, gotovo ga nije prepoznala. Bio je u potpunosti oslabljen i uništen zbog droge.
Imaš komentar?