Nevin bio u zatvoru 14 godina: Kada je izašao na slobodu, osvetio se na neverojatan način!

najskromniji predsjednik

Jedan sasvim običan farmer iz Južne Amerike krije nevjerojatnu tajnu.

Ovaj čovjek na prvi pogled izgleda sasvim obično, zar ne? Možete li pogoditi čime se bavi? Pročitajte njegovu nevjerojatnu životnu priču!

Njegovo ime je Jose Mujica. Živi na farmi u Urugvaju sa svojom suprugom i psom koji ima 3 noge, u trošnoj trosobnoj kućici. Jose živi sretnim i skromnim životom, ali kada vidite čime se on zapravo bavio, bit ćete iznenađeni!

Radio je u urugvajskom parlamentu, ne kao domar ili čistač, nego je bio glavni u toj zgradi.

Da, on je bio predsjednik Urugvaja. Nikada niste vidjeli ovakvog državnika!

On se redovno pojavljuje u ovakvom izdanju. U svijetu je poznat kao “najsiromašniji predsjednik”, a to je sve zbog toga što je on 90% svoje zarade davao u dobrotvorne svrhe! Nikada nije pristao da živi u predsjedničkoj palači, već je to ogromno imanje ustupio siromašnim izbjeglicama na korištenje.

Navikao je na skroman život. Nakon što se borio za slobodu svoje nacije, proveo je 14 godina u zatvoru kao vojni osuđenik.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Budući da se odricao najvećeg dijela novca koji je zarađivao, njemu je ostajala prosječna plaća jednog građanina Urugvaja.

On sebe ne smatra posebnim, već želi biti običan građanin kao i svi drugi.

Privatno, vozi Wolksvagen Bubu, a kao svoje službeno državno vozilo koristio je Opel Corsu. Neki državni službenici bi se mogli ugledati na njega.

Neverojatno je kako je ovaj bivši predsednik (2015. godine se povukao s tog položaja) predstavljao baš ono što i treba predstavljati – svoj narod! To je bila njegova najveća osveta zlobnicima!


Tko želi biti prvi, neka bude svima poslužitelj. (Mk 9, 30-37)

Očajni ste i nezadovoljni životom? Možda je sve zbog OVOGA! Moguće je da je u ovome rješenje za vaš problem!
“Služimo bogovima zadovoljstva, novca i seksa dok smo prema van, i dalje religiozni!” Graham je tijekom svoje službe propovijedao pred više od dvije milijarde ljudi, ako se zbroje gledatelji i slušatelji s ljudima koji su ga uživo prati...
Zaustavio je kamion jer je mislio da je lane povrijeđeno! Kad mu je prišao, uslijedilo je IZNENAĐENJE Vozač kamiona je stao jer je nasred puta ugledao lane koje leži. Pomislio je da je povrijeđeno, pa je izašao vidjeti što se događa.
Zaposlenica na aerodromu je imala loš osjećaj kada su joj dvije tinejdžerice predale jednosmjerne karte, a onda je saznala koga su upoznale na Instagramu Njihova je karta prvog razreda kupljena preko nečije lažne kartice, što je samo pojačalo dojam da se događa nešto vrlo sumnjivo.
3 opasnosti od laganja samima sebi Jeste li ikada vidjeli osobu koja misli da je sve što čini u redu i ne želi se ispravljati, čak i kad Biblija i uobičajeni zdrav razum kažu da su njez...

IMAŠ KOMENTAR?