Nevin bio u zatvoru 14 godina: Kada je izašao na slobodu, osvetio se na neverojatan način!

najskromniji predsjednik

Jedan sasvim običan farmer iz Južne Amerike krije nevjerojatnu tajnu.

Ovaj čovjek na prvi pogled izgleda sasvim obično, zar ne? Možete li pogoditi čime se bavi? Pročitajte njegovu nevjerojatnu životnu priču!

Njegovo ime je Jose Mujica. Živi na farmi u Urugvaju sa svojom suprugom i psom koji ima 3 noge, u trošnoj trosobnoj kućici. Jose živi sretnim i skromnim životom, ali kada vidite čime se on zapravo bavio, bit ćete iznenađeni!

Radio je u urugvajskom parlamentu, ne kao domar ili čistač, nego je bio glavni u toj zgradi.

Da, on je bio predsjednik Urugvaja. Nikada niste vidjeli ovakvog državnika!

On se redovno pojavljuje u ovakvom izdanju. U svijetu je poznat kao “najsiromašniji predsjednik”, a to je sve zbog toga što je on 90% svoje zarade davao u dobrotvorne svrhe! Nikada nije pristao da živi u predsjedničkoj palači, već je to ogromno imanje ustupio siromašnim izbjeglicama na korištenje.

Navikao je na skroman život. Nakon što se borio za slobodu svoje nacije, proveo je 14 godina u zatvoru kao vojni osuđenik.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Budući da se odricao najvećeg dijela novca koji je zarađivao, njemu je ostajala prosječna plaća jednog građanina Urugvaja.

On sebe ne smatra posebnim, već želi biti običan građanin kao i svi drugi.

Privatno, vozi Wolksvagen Bubu, a kao svoje službeno državno vozilo koristio je Opel Corsu. Neki državni službenici bi se mogli ugledati na njega.

Neverojatno je kako je ovaj bivši predsednik (2015. godine se povukao s tog položaja) predstavljao baš ono što i treba predstavljati – svoj narod! To je bila njegova najveća osveta zlobnicima!


Tko želi biti prvi, neka bude svima poslužitelj. (Mk 9, 30-37)

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.
Dvogodišnjak čudesno spasio brata blizanca na kojeg se srušio ormar Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada se na Brocka odjednom srušio drveni ormar.

IMAŠ KOMENTAR?