Ove gradske žene ponijele su Bibliju u lokalni bordel, a ono što je uslijedilo je nevjerojatno

biblije bordel
Foto: Pixabay

Kada su vlasti u ovom gradu u Australiji odlučile dopustiti otvaranje javne kuće, kršćani su ustali u znak protesta.

Organizirali su peticije, marševe, članke u lokalnim novinama.

No, ništa nije uspjelo. Bordel se otvorio po planu.

A onda su se počela događati čuda.

Umjesto da su se borile protiv toga, kršćanke iz Toowoombe počele su posjećivati bordel kako bi im donijele poruku Božje ljubavi, piše Christian Today.

Ubrzo su žene tamo počele napuštati prostituciju i samostalno započinjati nove živote – počevši od upraviteljice bordela Nole.

Izvanrednu priču o promjeni koju su donijele gradske žene iz Toowoombe ispričala je Letitia Shelton u Londonu na okupljanju kršćanskih vođa iz gradova širom Velike Britanije.

Letitia je rekla da je cilj kampanje bio vidjeti njihov grad bez pornografije.

Ova služba žena ide u bordele i striptiz klubove.

„Prije nekoliko godina naš je grad odlučio da bi bilo dobro imati bordel. Kršćani su se okupili, pisali peticije i prosvjedovali, ali sve bez uspjeha. Ipak su otvorili bordel“, kaže Letitia.

Zato su odlučili unutra poslati ekipu.

„Pronašli smo jednu lokalnu ženu, Ros, koja je imala srce za prostitutke. Počela je posjećivati bordel, graditi odnose, prije nego što bi se čak i otvorio. Zatim je preuzela žena po imenu Jess. Izgradila je odnose do te mjere da je prošle godine za bordel kupila Bibliju.

„Dala im je Bibliju. Djevojke su počele čitati. Nola je počela postavljati pitanja. Vidjeli smo rastuću glad u njezinom životu.

U ožujku ove godine, Letitia je napravila gradski doručak, a umjesto da pozove ženu mjesnog pastora da govori, odlučila je pozvati Nolu, upraviteljicu bordela. Došla je ravno na doručak u radnoj odjeći, i rekla ženama: „Prije nego što zazovete oganj s neba na mene, želim podijeliti s vama svoj život.“

Govorila je o svojoj nevjerojatno lišenoj pozadini, svojoj izvanrednoj borbi za preživljavanjem i kako je morala ući u prostituciju samo kako bi ostvarila način zarade za život.

Letitia je rekla: „Nešto se moćno dogodilo u toj sobi tog jutra. Rekli smo Noli: „Ti pripadaš nama. Isus te želi.“

„Završila je predajući svoj život Isusu nekoliko mjeseci nakon toga. Zatim je dobila otkaz u bordelu – ne zbog kršćana, već iz drugog razloga.

Lokalni kršćanski radio ponudio joj je posao i sada radi u studiju. „Ove smo godine vidjeli šest žena koje su izašle iz bordela“, rekla je Letitia. Za svaku ženu koja izađe, Letitia i njena organizacija nastoje prikupiti 3.500 dolara kako bi im pomogli pronaći drugi posao i preživjeti.

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.
Dvogodišnjak čudesno spasio brata blizanca na kojeg se srušio ormar Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada se na Brocka odjednom srušio drveni ormar.

IMAŠ KOMENTAR?