Slijepi čovjek nikada nije vidio ženu i sina: Pogledajte kako je reagirao kada je progledao

slijepi čovjek nije vidio ženu
Snimka zaslona: YouTube

Često nismo svjesni da je najveći dar ono što imamo svaki dan i što nam postaje navika, jer sve uzimamo zdravo za gotovo.

Zamislite da nemate percepciju kako izgledaju stvari oko vas, baš poput ovog čovjeka kojem je dijagnosticirana Stargartova bolest i to još prije 16 godina.

Gene Purdie je živio tako da nije mogao vidjeti ništa osim silueta i oblika. Upravo tada je upoznao ljubav svog života. Potom su se vjenčali i dobili sina. Otac ga nikad nije mogao vidjeti.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Nedugo poslije, njegova supruga je saznala da postoji mogućnost liječenja uz pomoć posebnih elektronskih naočala. Nije mogla sakriti sreću jer je postojala velika šansa da njen muž konačno vidi svoje dijete i nju.

Vrhunac svega je bilo gostovanje u jednoj emisiji u kojoj su uživo prikazali taj emotivni trenutak. Nakon što je ugledao svoju ženu, uspio je samo reći: “Ona je divna.”

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.
Dvogodišnjak čudesno spasio brata blizanca na kojeg se srušio ormar Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada se na Brocka odjednom srušio drveni ormar.

IMAŠ KOMENTAR?