Tata svojoj 4-godišnjoj kćeri rekao da će oslijepiti – ona je izgovorila 5 riječi koje su ga slomile

slijepa kćerka
Snimka zaslona: YouTube

Rachael Steffens i Autumn Michaels nisu obični članovi srednjoškolskog benda. Rachael, koja je senior, svira udaraljke, a Autumn, brucošica, svira klarinet. No, jedna bez druge imale bi sasvim drugačije srednjoškolsko iskustvo. To je zato što je Autumn slijepa.

U dobi od samo 7 mjeseci, liječnici su joj otkrili tumor na mozgu u blizini očnih živaca kojeg nije moguće operirati. S vremenom je tumor rastao. A kad je Autumn imala samo četiri godine, njezini roditelji, Jason i Angie Michaels, dopustili su liječnicima da potpuno uklone očne živce njihove kćeri, zajedno s dijelovima tumora.

„Autumn, žao mi je što moramo ovo učiniti“, Jason se sjeća da je rekao svojoj djevojčici. „Nećeš više moći vidjeti.“

„U redu je tata“, odgovorila je. „Bog će vidjeti za mene.“

Njezin odgovor bio je samo uvod u optimizam i radost kojom Autumn zrači danas.

„Uvijek je imala ovakav fantastičan pogled na svijet“, kaže Angie. „Sva je pozitivna. Privlači ljude k sebi, privlači ih.“

Nakon što je ove godine krenula u srednju školu, Autumn, koja pamti svijet oko sebe i koristi štap za navigaciju školskim hodnicima, nadala se da će marširati u školskom bendu.

Dok je nastup na tribinama značio mirno stajanje s klarinetom u ruci, marširanje u bendu u poluvremenu na nogometnom igralištu bio je izazov za Autumn. Neravna trava, u kombinaciji s koreografijom koju ne vidi, značilo je da su Autumnini snovi o marširanju u bendu izvan svake mašte.

Sve dok nije došla Rachael Steffens. Ova 17-godišnja udaraljkašica veselila se svojoj seniorskoj godini u bendu, kada je neočekivano upoznala Autumn u kampu tijekom ljeta.

Njih dvije su odmah postale prijateljice, a kada je školska godina započela, Rachael je nesebično odlučila postati Autumnin vodič.

To je značilo odustajanje od svoje vlastite posljednje prilike za marš u bendu, a umjesto toga biti Autumnine oči, tamo gdje ona ne može vidjeti.

To je vrsta nesebičnosti koja se rijetko može naći kod odraslih, a kamoli seniora u srednjoj školi. Ali prema Rachaelovoj mami, Amy Brown, to nije čudno ako poznajete Rachael i Autumn.

„To je upravo ono što bi Autumn učinila“, rekla je Amy. „To je točno ono što bi Rachael učinila. Mislim da su vjerojatno zato tako dobro kliknule.“

Očajni ste i nezadovoljni životom? Možda je sve zbog OVOGA! Moguće je da je u ovome rješenje za vaš problem!
“Služimo bogovima zadovoljstva, novca i seksa dok smo prema van, i dalje religiozni!” Graham je tijekom svoje službe propovijedao pred više od dvije milijarde ljudi, ako se zbroje gledatelji i slušatelji s ljudima koji su ga uživo prati...
Zaustavio je kamion jer je mislio da je lane povrijeđeno! Kad mu je prišao, uslijedilo je IZNENAĐENJE Vozač kamiona je stao jer je nasred puta ugledao lane koje leži. Pomislio je da je povrijeđeno, pa je izašao vidjeti što se događa.
Zaposlenica na aerodromu je imala loš osjećaj kada su joj dvije tinejdžerice predale jednosmjerne karte, a onda je saznala koga su upoznale na Instagramu Njihova je karta prvog razreda kupljena preko nečije lažne kartice, što je samo pojačalo dojam da se događa nešto vrlo sumnjivo.
3 opasnosti od laganja samima sebi Jeste li ikada vidjeli osobu koja misli da je sve što čini u redu i ne želi se ispravljati, čak i kad Biblija i uobičajeni zdrav razum kažu da su njez...

IMAŠ KOMENTAR?