Mislila je da nosi blizance: Kada je otišla na ultrazvuk, nalaz ju je zapanjio!

četvorke ultrazvuk
Snimka zaslona: YouTube

32-godišnji Danielle Thrasher i Joseph Odom su sretan bračni par, koji je u ožujku primio divne vijesti: Danielle je ostala trudna i to sa blizancima!

Međutim, tu nije bio kraj iznenađenjima.

Nakon nekoliko tjedana, tijekom jednog od ultrazvučnih pregleda, liječnici su za njih imali još jedno iznenađenje. Bukvalno još jedno, jer se ispostavilo da Danielle zapravo nosi trojke. Par je bio šokiran, ali sretan.

Međutim, nakon 12. tjedna, njezin trbuh je počeo nauobičajeno rasti, a ultrazvuk je bio još čudniji. Ispostavilo se da Danielle zapravo nosi četvorke, što je prava rijetkost!

Foto: Gofundme.com
Foto: Gofundme.com

17. kolovoza na svijet su došle Zoey, Lyla, Arya i Maya, a Danielle i Joseph sada uživaju u svojoj šestoročlanoj obitelji.

Pogledajte njihovu priču:

Očajni ste i nezadovoljni životom? Možda je sve zbog OVOGA! Moguće je da je u ovome rješenje za vaš problem!
“Služimo bogovima zadovoljstva, novca i seksa dok smo prema van, i dalje religiozni!” Graham je tijekom svoje službe propovijedao pred više od dvije milijarde ljudi, ako se zbroje gledatelji i slušatelji s ljudima koji su ga uživo prati...
Zaustavio je kamion jer je mislio da je lane povrijeđeno! Kad mu je prišao, uslijedilo je IZNENAĐENJE Vozač kamiona je stao jer je nasred puta ugledao lane koje leži. Pomislio je da je povrijeđeno, pa je izašao vidjeti što se događa.
Zaposlenica na aerodromu je imala loš osjećaj kada su joj dvije tinejdžerice predale jednosmjerne karte, a onda je saznala koga su upoznale na Instagramu Njihova je karta prvog razreda kupljena preko nečije lažne kartice, što je samo pojačalo dojam da se događa nešto vrlo sumnjivo.
3 opasnosti od laganja samima sebi Jeste li ikada vidjeli osobu koja misli da je sve što čini u redu i ne želi se ispravljati, čak i kad Biblija i uobičajeni zdrav razum kažu da su njez...

IMAŠ KOMENTAR?