Mislila je da nosi blizance: Kada je otišla na ultrazvuk, nalaz ju je zapanjio!

četvorke ultrazvuk
Snimka zaslona: YouTube

32-godišnji Danielle Thrasher i Joseph Odom su sretan bračni par, koji je u ožujku primio divne vijesti: Danielle je ostala trudna i to sa blizancima!

Međutim, tu nije bio kraj iznenađenjima.

Nakon nekoliko tjedana, tijekom jednog od ultrazvučnih pregleda, liječnici su za njih imali još jedno iznenađenje. Bukvalno još jedno, jer se ispostavilo da Danielle zapravo nosi trojke. Par je bio šokiran, ali sretan.

Međutim, nakon 12. tjedna, njezin trbuh je počeo nauobičajeno rasti, a ultrazvuk je bio još čudniji. Ispostavilo se da Danielle zapravo nosi četvorke, što je prava rijetkost!

Foto: Gofundme.com
Foto: Gofundme.com

17. kolovoza na svijet su došle Zoey, Lyla, Arya i Maya, a Danielle i Joseph sada uživaju u svojoj šestoročlanoj obitelji.

Pogledajte njihovu priču:

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.
Dvogodišnjak čudesno spasio brata blizanca na kojeg se srušio ormar Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada se na Brocka odjednom srušio drveni ormar.

IMAŠ KOMENTAR?