Mislila je da nosi blizance: Kada je otišla na ultrazvuk, nalaz ju je zapanjio!

četvorke ultrazvuk
Snimka zaslona: YouTube

32-godišnji Danielle Thrasher i Joseph Odom su sretan bračni par, koji je u ožujku primio divne vijesti: Danielle je ostala trudna i to sa blizancima!

Međutim, tu nije bio kraj iznenađenjima.

Nakon nekoliko tjedana, tijekom jednog od ultrazvučnih pregleda, liječnici su za njih imali još jedno iznenađenje. Bukvalno još jedno, jer se ispostavilo da Danielle zapravo nosi trojke. Par je bio šokiran, ali sretan.

Međutim, nakon 12. tjedna, njezin trbuh je počeo nauobičajeno rasti, a ultrazvuk je bio još čudniji. Ispostavilo se da Danielle zapravo nosi četvorke, što je prava rijetkost!

Foto: Gofundme.com
Foto: Gofundme.com

17. kolovoza na svijet su došle Zoey, Lyla, Arya i Maya, a Danielle i Joseph sada uživaju u svojoj šestoročlanoj obitelji.

Pogledajte njihovu priču:

Liječnici su mu rekli da mu je kćerka mrtva, no on ju je i dalje pokušavao oživiti. Nakon 30 minuta dogodilo se čudo! Ruslan Odomec i njegova supruga Anastasia odlučili su jednog dana pripremiti zabavu za svoje prijatelje, kada se i dogodila ova nepredviđena situacija...
Nervozni ste jer Bog još uvijek nije odgovorio na vašu molitvu? Ova istina će vam promijeniti perspektivu! Možda Bog traži od vas da pričekate. Hoćete li čekati ili ćete sve pokušati učiniti u svoje vrijeme?
Žena je srela narkomana na ulici: Kada mu je ugledala lice, nije mogla vjerovati da je to on Kada je Wanja slučajno susrela prijatelja iz djetinjstva, Hinga, gotovo ga nije prepoznala. Bio je u potpunosti oslabljen i uništen zbog droge.
Imaš komentar?