Ako želite biti uspješni i napredovati u životu, Biblija daje jasan savjet

biblija savjet
Foto: Pixabay

Da biste istinski napredovali u svemu što učite (bilo da je riječ o novoj vještini, novoj teoriji ili novoj osobi), najprije se morate natapati u Božjoj Riječi.

Namjerno sam odabrao riječ natapati. Znate li što znači natapati vrećicu za čaj? Izvadite vrećicu za čaj, umočite u toplu vodu i natapate gore-dolje. Ne možete to učiniti brzo. Prolit ćete čaj. Morate to učiniti polako. Kada to učinite, iscjeđujete sve okuse iz te vrećice.

Isto morate učiniti s Božjom Riječi ako želite istinski napredovati u svemu što učite. Ne činite to brzo. Vjerujem u brzo čitanje. Često tako čitam. Ali nikad tako nisam uspio pročitati Bibliju. Pročitao sam je polako, riječ po riječ. Zašto? Biblija kaže da je svaka Božja riječ čista.

Prije nego što naučite nešto, počnite s natapanjem sebe u Božjoj Riječi. To je ključ uspjeha.

Svatko želi uspjeti. Želite uspjeti u svojoj karijeri. Želite uspjeti u svojim odnosima. Želite uspjeti u svom učenju. Biblija daje jasan savjet svakome tko želi uspjeti.

Jošua 1,8 govori Božju Riječ: „Neka se ova Knjiga Zakona ne miče s usta tvojih, nego razmišljaj o njoj danju i noću, kako bi pazio da izvršiš sve što je u njoj napisano; jer tada ćeš put svoj okruniti uspjehom i tada ćeš napredovati.“

Bog nije lažljivac. Ovo je njegovo obećanje vama. Ako želite biti uspješni i napredovati u životu, proučavajte njegovu Riječ kontinuirano.

Učinit će vas mudrim. Biblija kaže da s mudrošću dolazi bogatstvo i čast.

No, to počinje s poznavanjem Božje Riječi.

Autor: Rick Warren; Prijevod: Vesna L.; Izvor: Pastorrick.com

Očajni ste i nezadovoljni životom? Možda je sve zbog OVOGA! Moguće je da je u ovome rješenje za vaš problem!
“Služimo bogovima zadovoljstva, novca i seksa dok smo prema van, i dalje religiozni!” Graham je tijekom svoje službe propovijedao pred više od dvije milijarde ljudi, ako se zbroje gledatelji i slušatelji s ljudima koji su ga uživo prati...
Zaposlenica na aerodromu je imala loš osjećaj kada su joj dvije tinejdžerice predale jednosmjerne karte, a onda je saznala koga su upoznale na Instagramu Njihova je karta prvog razreda kupljena preko nečije lažne kartice, što je samo pojačalo dojam da se događa nešto vrlo sumnjivo.
3 opasnosti od laganja samima sebi Jeste li ikada vidjeli osobu koja misli da je sve što čini u redu i ne želi se ispravljati, čak i kad Biblija i uobičajeni zdrav razum kažu da su njez...
7 stvari koje si trebate reći kada imate težak dan Možda će i vama jedna ili više njih pomoći da preokrenete svoj težak dan.

IMAŠ KOMENTAR?