Bivši sotonist šokiran roditeljima koji dopuštaju djeci da slave Noć vještica

noć vještica djeca
Foto: Pixabay

Bivši sotanist upozorava kršćane na opasnosti slavljenja Noći vještica.

U članku za CharismaNews.com, John Ramirez, koji je nekoć bio visoko pozicionirani svećenik u Sotonskom Hramu prije nego što mu se srce čudesno otvorilo za Evanđelje, dijeli priču o svom osobnom angažmanu u sotonizmu i slavljenju Noći vještica kako bi upozorio roditelje na opasnosti.

Premda neki kršćani vjeruju kako je dopuštanje djeci da se maskiraju i idu u maškare bezopasno, Ramirez ima veoma drugačiji pogled.

Kaže kako su on i zaručnica oboje bili uključeni u sotonizam i izabrali Noć vještica za dan svog vjenčanja.

„Moje sjećanje se vraća unatrag na noć 31. listopada 1987., kada sam imao najveće dijaboličko vjenčanje na planetu. Moja zaručnica i ja odlučili smo se vjenčati na Noć vještica, u demonskom ritualu koji je trajao cijelu noć, a svadbena zvona čula su se sve do vrata pakla“, piše.

Upozorava kršćane da je nemoguće odvojiti mračno porijeklo Noći vještica od naizgled bezazlene prakse današnjice.

„Kao štovatelji đavla, Noć vještica nam je bio veoma poseban i veselili smo se slavljenju jer smo znali kakav utjecaj i mračna sila su u pozadini te noći. Uvelike se razlikuje od svake druge noći u svijetu čarobnjaštva. To bi bilo kao da danas kažem vjernicima: „Koliko vam je važan Veliki petak i nedjeljno uskrsnuće?“ Noć vještica ima toliku težinu i važnost onima koji borave na mračnoj strani.“

Ramirez čvrsto vjeruje kako kršćani ne bi trebali sudjelovati u ovom slavljenju; čak i da ga preimenuju u „Blagdan žetve“ ili bilo kakvu sličnu kršćansku verziju Noći vještica.

„Jedina žetva koju slavimo jest žetva duša“, piše.

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.
Dvogodišnjak čudesno spasio brata blizanca na kojeg se srušio ormar Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada se na Brocka odjednom srušio drveni ormar.

IMAŠ KOMENTAR?