Žena usred nedjeljnog bogoslužja ustala i počela optuživati pastora da spava s njezinom kćerkom

pastor crkva žena
Snimka zaslona

U nedjelju ujutro nitko nije očekivao ovakvu scenu u crkvi.

Usred nedjeljnog bogoslužja žena je neočekivano ustala kako bi optužila pastora Billyja Walkera (Baptistička crkva Prentiss, Mississippi) da je u ljubavnoj vezi s njezinom kćerkom.

U videu se vidi kako žena viče na pastora Walkera, te ga moli da kćerku ostavi na miru. Prema njezinim tvrdnjama, već tri godine ima aferu s kćerkom.

“Ja sam majka, to je moje dijete. Nijedna majka u ovoj crkvi ne bi radila ono što radim za svoje dijete.”, rekla je žena.

“Tri godine se s njom zabavljate. Znam sve o tome.”

Prema pisanju Daily Maila, pastorova žena Vivian je bila nazočna na bogoslužju dok je žena galamila i optuživala pastora.

Naša beba zbog ovoga više nije s nama, već je u Božjem zagrljaju: Roditelji, pazite da se ne dogodi vašem djetetu Shane i Nicole Sifrit su 1. lipnja dobili svoju kćerkicu Marianu. Sve je bilo u redu, a onda je, samo tjedan dana nakon rođenja, Mariana postala letar...
Oženjeni muškarac poslao je zavodljivu poruku udanoj ženi: Ovakav odgovor nije očekivao! Kada je novi „prijatelj“ započeo razgovor s njom, nije vidjela ništa neobično u tome.
Dvogodišnjak čudesno spasio brata blizanca na kojeg se srušio ormar Dvogodišnji blizanci Brock i Bowdy Shoff iz Utaha bezbrižno su se igrali u svojoj sobi kada se na Brocka odjednom srušio drveni ormar.

IMAŠ KOMENTAR?