Žena usred nedjeljnog bogoslužja ustala i počela optuživati pastora da spava s njezinom kćerkom

pastor crkva žena
Snimka zaslona

U nedjelju ujutro nitko nije očekivao ovakvu scenu u crkvi.

Usred nedjeljnog bogoslužja žena je neočekivano ustala kako bi optužila pastora Billyja Walkera (Baptistička crkva Prentiss, Mississippi) da je u ljubavnoj vezi s njezinom kćerkom.

U videu se vidi kako žena viče na pastora Walkera, te ga moli da kćerku ostavi na miru. Prema njezinim tvrdnjama, već tri godine ima aferu s kćerkom.

“Ja sam majka, to je moje dijete. Nijedna majka u ovoj crkvi ne bi radila ono što radim za svoje dijete.”, rekla je žena.

“Tri godine se s njom zabavljate. Znam sve o tome.”

Prema pisanju Daily Maila, pastorova žena Vivian je bila nazočna na bogoslužju dok je žena galamila i optuživala pastora.

Očajni ste i nezadovoljni životom? Možda je sve zbog OVOGA! Moguće je da je u ovome rješenje za vaš problem!
“Služimo bogovima zadovoljstva, novca i seksa dok smo prema van, i dalje religiozni!” Graham je tijekom svoje službe propovijedao pred više od dvije milijarde ljudi, ako se zbroje gledatelji i slušatelji s ljudima koji su ga uživo prati...
Zaustavio je kamion jer je mislio da je lane povrijeđeno! Kad mu je prišao, uslijedilo je IZNENAĐENJE Vozač kamiona je stao jer je nasred puta ugledao lane koje leži. Pomislio je da je povrijeđeno, pa je izašao vidjeti što se događa.
Zaposlenica na aerodromu je imala loš osjećaj kada su joj dvije tinejdžerice predale jednosmjerne karte, a onda je saznala koga su upoznale na Instagramu Njihova je karta prvog razreda kupljena preko nečije lažne kartice, što je samo pojačalo dojam da se događa nešto vrlo sumnjivo.
3 opasnosti od laganja samima sebi Jeste li ikada vidjeli osobu koja misli da je sve što čini u redu i ne želi se ispravljati, čak i kad Biblija i uobičajeni zdrav razum kažu da su njez...

IMAŠ KOMENTAR?