Žena usred nedjeljnog bogoslužja ustala i počela optuživati pastora da spava s njezinom kćerkom

pastor crkva žena
Snimka zaslona

U nedjelju ujutro nitko nije očekivao ovakvu scenu u crkvi.

Usred nedjeljnog bogoslužja žena je neočekivano ustala kako bi optužila pastora Billyja Walkera (Baptistička crkva Prentiss, Mississippi) da je u ljubavnoj vezi s njezinom kćerkom.

U videu se vidi kako žena viče na pastora Walkera, te ga moli da kćerku ostavi na miru. Prema njezinim tvrdnjama, već tri godine ima aferu s kćerkom.

“Ja sam majka, to je moje dijete. Nijedna majka u ovoj crkvi ne bi radila ono što radim za svoje dijete.”, rekla je žena.

“Tri godine se s njom zabavljate. Znam sve o tome.”

Prema pisanju Daily Maila, pastorova žena Vivian je bila nazočna na bogoslužju dok je žena galamila i optuživala pastora.

Liječnici su mu rekli da mu je kćerka mrtva, no on ju je i dalje pokušavao oživiti. Nakon 30 minuta dogodilo se čudo! Ruslan Odomec i njegova supruga Anastasia odlučili su jednog dana pripremiti zabavu za svoje prijatelje, kada se i dogodila ova nepredviđena situacija...
Nervozni ste jer Bog još uvijek nije odgovorio na vašu molitvu? Ova istina će vam promijeniti perspektivu! Možda Bog traži od vas da pričekate. Hoćete li čekati ili ćete sve pokušati učiniti u svoje vrijeme?
Žena je srela narkomana na ulici: Kada mu je ugledala lice, nije mogla vjerovati da je to on Kada je Wanja slučajno susrela prijatelja iz djetinjstva, Hinga, gotovo ga nije prepoznala. Bio je u potpunosti oslabljen i uništen zbog droge.
Imaš komentar?