Film o lancu pedofilije kojeg Hollywood ne želi da vidite

pedofilija hollywood
Foto: Pixabay

Dokumentarac koji prikazuje navodno postojanje pedofilskog lanca u Hollywoodu pogledan je više od 3 milijuna puta nakon što su ga njegovi tvorci emitirali besplatno.

Open secret (Otvorena tajna) koji razjašnjava brutalnost zlostavljanja djece u filmskoj industriji, objavljen je na internetu nakon što su dvije godine film odbijali objaviti distributeri i razni holivudski moćnici, piše Independent.

Označen kao “film kojeg Hollywood ne želi da vidite”, dokumentarac se fokusiran na navodno zlostavljanje mladih dječaka i tinejdžera koji žele raditi u filmskoj industriji.

Dječacima daju drogu i alkohol pa se redaju na njima

Redateljica Amy Berg, koja je osvojila Oscara za film “Deliver Us From Evil” o zlostavljanju djece u katoličkoj Crkvi, navodno je došla do informacija o postajanju navodne grupe pedofila u Hollywoodu, koja uključuje menadžere, agente, PR-ovce i same režisere i redatelje.

U filmu otkriva razuzdane zabave na kojima ti muškarci dječacima daju alkohol i drogu s kojima ih mame na seks, a potom se na njima redaju i izmjenjuju ju ih poput robe, piše Express.hr.

Cijeli film možete pogledati ovdje.

IZLAZ: Poziv na samoubojstvo (FILM) Milijunima ljudi koji pate od depresije i beznađa, ''IZLAZ'' ukazuje na bolji put.
10 kršćanskih filmova koji dolaze u 2018. godini Godina 2018. ima na vidiku dosta obećavajućih filmova za kršćane.
CIJELI FILM: Bog nije mrtav 2 Nakon što srednjoškolska profesorica na predavanju povijesti spomene Isusa, izbija skandal kojim će se pokušati sudski zabraniti ikakvo vjersko spomin...
CIJELI FILM: Slučaj Krist Film koji je pred vama je istinita priča i predstavlja život jednog novinara i istraživača koji je bio ateist.
5 prekrasnih kršćanskih crtanih filmova za djecu Donosimo pet prekrasnih crtanih filmova nadahnutim temama iz Biblije, a koji bi vašem djetetu mogli biti na veliki blagoslov.

IMAŠ KOMENTAR?