Film o lancu pedofilije kojeg Hollywood ne želi da vidite

pedofilija hollywood
Foto: Pixabay

Dokumentarac koji prikazuje navodno postojanje pedofilskog lanca u Hollywoodu pogledan je više od 3 milijuna puta nakon što su ga njegovi tvorci emitirali besplatno.

Open secret (Otvorena tajna) koji razjašnjava brutalnost zlostavljanja djece u filmskoj industriji, objavljen je na internetu nakon što su dvije godine film odbijali objaviti distributeri i razni holivudski moćnici, piše Independent.

Označen kao “film kojeg Hollywood ne želi da vidite”, dokumentarac se fokusiran na navodno zlostavljanje mladih dječaka i tinejdžera koji žele raditi u filmskoj industriji.

Dječacima daju drogu i alkohol pa se redaju na njima

Redateljica Amy Berg, koja je osvojila Oscara za film “Deliver Us From Evil” o zlostavljanju djece u katoličkoj Crkvi, navodno je došla do informacija o postajanju navodne grupe pedofila u Hollywoodu, koja uključuje menadžere, agente, PR-ovce i same režisere i redatelje.

U filmu otkriva razuzdane zabave na kojima ti muškarci dječacima daju alkohol i drogu s kojima ih mame na seks, a potom se na njima redaju i izmjenjuju ju ih poput robe, piše Express.hr.

Cijeli film možete pogledati ovdje.

CIJELI FILM: Slučaj Krist Film koji je pred vama je istinita priča i predstavlja život jednog novinara i istraživača koji je bio ateist.
5 prekrasnih kršćanskih crtanih filmova za djecu Donosimo pet prekrasnih crtanih filmova nadahnutim temama iz Biblije, a koji bi vašem djetetu mogli biti na veliki blagoslov.
Jim Caviezel glumi u novom biblijskom filmu koji će vas oduševiti Nakon što je uprizorio Isusa u Gibsonovoj Pasiji, glumac Jim Cavizel oduševljava s novim biblijskim filmom.

IMAŠ KOMENTAR?