Njemačka postaje prva europska zemlja u kojoj djeca ne moraju biti registrirana kao muško i žensko

njemačka djeca muško žensko

Njemačka je prva europska zemlja koja će zakonom poništiti važnost ljudskog spola, onakvim kakvim ga je Bog stvorio.

Njemački Vrhovni sud je odlučio dopustiti da bebe ne trebaju biti registrirane kao muško i žensko na rodnim listovima, javlja Yahoo.

Savezni Ustavni sud u Karlsruheu dao je vladi na razmatranje da do kraja iduće godine donese zakon koji određuje kategoriju koja nije muška ili ženska. U suprotnom, mora potpuno ukloniti spolnu kategoriju.

Prema BBC-u, aktivisti su opisali sudsku presudu kao “malu revoluciju”, budući da će Njemačka postati prva europska zemlja koja će roditeljima dati mogućnost treće kategorije pri upisu svoje djece.

U Njemačkoj je od 2013. omogućeno da se roditelji ne moraju izjasniti o djetetovom na rodnom listu.

Mlada hrvatska pjevačica: Marihuanu je Bog stvorio, ona nije droga! Mlada hrvatska pjevačica Petra Kovačević je najnovijom fotografijom i objavom na Instagramu izazvala pravu pomutnju.
Kina poručuje kršćanima: Uklonite svoje križeve i postavite predsjednikovu sliku! U jednom selu u Kini je zatraženo od tisuća stanovnika da uklone svoje slike Isusa Krista i ostalih vjerskih osoba, i zamijene ih slikama kineskog pre...
Francuska novim zakonom otvara put pedofiliji Probudili su se mnogi izopačenici koji sada zahtijevaju svoja prava. Od pedofila do zoofila!

IMAŠ KOMENTAR?