Njemačka postaje prva europska zemlja u kojoj djeca ne moraju biti registrirana kao muško i žensko

njemačka djeca muško žensko

Njemačka je prva europska zemlja koja će zakonom poništiti važnost ljudskog spola, onakvim kakvim ga je Bog stvorio.

Njemački Vrhovni sud je odlučio dopustiti da bebe ne trebaju biti registrirane kao muško i žensko na rodnim listovima, javlja Yahoo.

Savezni Ustavni sud u Karlsruheu dao je vladi na razmatranje da do kraja iduće godine donese zakon koji određuje kategoriju koja nije muška ili ženska. U suprotnom, mora potpuno ukloniti spolnu kategoriju.

Prema BBC-u, aktivisti su opisali sudsku presudu kao “malu revoluciju”, budući da će Njemačka postati prva europska zemlja koja će roditeljima dati mogućnost treće kategorije pri upisu svoje djece.

U Njemačkoj je od 2013. omogućeno da se roditelji ne moraju izjasniti o djetetovom na rodnom listu.

IGRAJU SE BOGA: Znanstvenici stvorili hibrid čovjeka i ovce Embrij ovce ubačen je u ljudske stanice, s ciljem da se u budućnosti omogući uzgajanje organa i tkiva za transplantaciju u životinjama.
Roditelji toliko pretukli bebu da su joj liječnici morali amputirati obje noge Nasilni roditelji sina su uhvatili za gležnjeve te toliko brutalno njihali i tresli da su mu polomili obje noge.
Zaposlenica na aerodromu je imala loš osjećaj kada su joj dvije tinejdžerice predale jednosmjerne karte, a onda je saznala koga su upoznale na Instagramu Njihova je karta prvog razreda kupljena preko nečije lažne kartice, što je samo pojačalo dojam da se događa nešto vrlo sumnjivo.
Židovi i muslimani šokirani: Island planira zabraniti obrezivanje dječaka! Nacrt zakona predviđa šestogodišnji zatvor za osobe kojima se dokaže da su odstranile i najmanji dio spolnog organa.

IMAŠ KOMENTAR?