Beskućnik je prvi put u životu izašao na pozornicu. Kada je zapjevao, žiriju se slomilo srce!

beskućnik supertalent
Snimka zaslona: YouTube

Kada se Pablo Lopez predstavio u meksičkoj verziji emisije ”Supertalent”, nitko nije vjerovao da će uspjeti. Ulični glazbenik nije imao lak život.

Kao tinejdžer, bio je beskućnik, a zatim ga je posvojila jedna američka obitelj. Kada je napunio 18 godina, vratio se u Meksiko, ali ga je tamo opet dočekala ulica.

Spavao je na autobusnim kolodvorima, jeo što god je zatekao, a novac je zarađivao tako što je svirao flautu i pjevao.

Kada se pojavio na bini ovog natjecanja, bio je vrlo nervozan. Kada je počeo pjesmu ,,Old Time Rock And Roll” svi u dvorali su bili oduševljeni i dirnuti!

Majka se srela licem u lice s ubojicom svog sina: Prizor je šokirao sve prisutne! Usprkos boli, ona se prema njemu ponijela nježno, opraštajući mu nedjelo.
4 načina na koje Biblija može spasiti brak Svi mi trebamo pomoć u svojim brakovima s obzirom da niti jedan brak nije savršen.
Što Bog misli o tebi? Trebate se podsjećati svaki dan na to što Bog misli o vama – ne što svijet misli ili što vi mislite o sebi. To je ono što uklanja vaše strahove....
77-godišnja čistačica ima tajnu: Njezini su ju kolege otkrili te su ju suočili s njom pred cijelom školom! Kada je ravnatelj istražio njezinu prošlost, nije mu preostalo ništa drugo nego da suoči čistačicu s onim što je otkrio.

IMAŠ KOMENTAR?