Bog čuva malu djecu: Ovaj video je dokaz!

bog čuva malu djecu
Snimka zaslona: YouTube

Na YouTubeu je norveški vozač kamiona objavio snimku koja je zastrašujuća. Naime, na svu sreću vozač kamiona iz suprotnog smjera brzo reagira. Školarac je izašao iz školskog autobusa s prijateljima i krenuo trčati na drugu stranu.

O ovoj se snimci ne zna više detalja osim da je snimljena u Norveškoj, a u samo nekoliko dana pogledalo ju je više od 800 tisuća ljudi.

Ovaj video je još jedan u nizu mnogobrojnih dokaza kako dragi Bog čuva svu svoju djecu i pazi na nas. Skeptici će reći kako je za spas mališana zaslužan Volvo, ili pak reakcija vozača. No, ono što je bitno jest kako se sve događa s razlogom.

Video dijelite, podsjetite najmlađe gdje se prelazi cesta. I ne zaboravite zahvaljivati Bogu svakoga dana.

Prišla je beskućniku i ukrala mu novac: Nitko nije očekivao ono što je uslijedilo! Ovaj društveni eksperiment će vas natjerati da se zamislite kakvi smo to ljudi!
Spasio je život vjevericama, a one mu zahvaljuju na nevjerojatan način Amerikanac Jack je pronašao malenu vjevericu u dosta lošem stanju nakon pomrčine sunca i ponio je kući.
10 nepopularnih istina koje vaš sin treba čuti od vas Trebamo nastaviti iznositi samo istinu, čak i ako nije popularna, jer je u istini sloboda.

IMAŠ KOMENTAR?