Bog čuva malu djecu: Ovaj video je dokaz!

bog čuva malu djecu
Snimka zaslona: YouTube

Na YouTubeu je norveški vozač kamiona objavio snimku koja je zastrašujuća. Naime, na svu sreću vozač kamiona iz suprotnog smjera brzo reagira. Školarac je izašao iz školskog autobusa s prijateljima i krenuo trčati na drugu stranu.

O ovoj se snimci ne zna više detalja osim da je snimljena u Norveškoj, a u samo nekoliko dana pogledalo ju je više od 800 tisuća ljudi.

Ovaj video je još jedan u nizu mnogobrojnih dokaza kako dragi Bog čuva svu svoju djecu i pazi na nas. Skeptici će reći kako je za spas mališana zaslužan Volvo, ili pak reakcija vozača. No, ono što je bitno jest kako se sve događa s razlogom.

Video dijelite, podsjetite najmlađe gdje se prelazi cesta. I ne zaboravite zahvaljivati Bogu svakoga dana.

Majka se srela licem u lice s ubojicom svog sina: Prizor je šokirao sve prisutne! Usprkos boli, ona se prema njemu ponijela nježno, opraštajući mu nedjelo.
4 načina na koje Biblija može spasiti brak Svi mi trebamo pomoć u svojim brakovima s obzirom da niti jedan brak nije savršen.
Što Bog misli o tebi? Trebate se podsjećati svaki dan na to što Bog misli o vama – ne što svijet misli ili što vi mislite o sebi. To je ono što uklanja vaše strahove....
77-godišnja čistačica ima tajnu: Njezini su ju kolege otkrili te su ju suočili s njom pred cijelom školom! Kada je ravnatelj istražio njezinu prošlost, nije mu preostalo ništa drugo nego da suoči čistačicu s onim što je otkrio.

IMAŠ KOMENTAR?