60 tisuća Poljaka izašlo na ulice pod zastavama Isusa Krista

60 tisuća Poljaka izašlo na ulice pod zastavama Isusa Krista
Snimka zaslona: YouTube

Ljevičarski mediji Europe raspisali su se o desničarenju, ekstremizmu, radikalizmu, konzervatizmu i svim mogućim negativnim zvukovima bjesnila zato što je jedna slobodna zemlja na svoj Dan neovisnosti, na svoj dan slobode izašla na ulice pod sloganom: Želimo Boga!

Sama činjenica da oni žele Boga i da su u stanju okupiti se u broju 60 tisuća za Gospodina, zlatnu oligarhiju Europe dovela je do stanja bunila.

Odjednom demokrati postadoše oligarsi. Odjednom tolerantni postanu bijesni te riječima mržnje bacaju zgražanje nad slobodom. Odjednom, oni koji pričaju o slobodi zabranjuju onima koji izabiru. Boga.

Da je svaki izbor Europi poželjan osim izbora – Bog, razotkriva se upravo u ovakvim događajima, kad jedna europska zemlja jasno pokaže Europi da nije zaboravila na sebe, na svoje korijene, tradiciju, temelje društva, na svoje vjerovanje,  kako se to zahtjeva od zemalja članica.

Pravo lice totalitarne Europe koja drhti pred Gospodinom zbog svojih opačina, otkriva se upravo na primjeru Poljske, države koja koristi svaku priliku da oligarsima pokažu da ne žele novi svjetski poredak s globalnim upravljačima na čelu, već da je Isus Krist jedini kralj njihove Zemlje kojem oni odgovaraju…

Poljska je prošle godine pred nevjerojatnih 100 tisuća ljudi ustoličila Isusa Krista za kralja Poljske. Ove godine svijetu su poslali žestoku poruku: Mi želimo Boga, čime su se opet otvoreno suprotstavili sotonizmu Europe i pokazali se kao njezino svijetlo…»Dnevno.hr

Mlada hrvatska pjevačica: Marihuanu je Bog stvorio, ona nije droga! Mlada hrvatska pjevačica Petra Kovačević je najnovijom fotografijom i objavom na Instagramu izazvala pravu pomutnju.
Kina poručuje kršćanima: Uklonite svoje križeve i postavite predsjednikovu sliku! U jednom selu u Kini je zatraženo od tisuća stanovnika da uklone svoje slike Isusa Krista i ostalih vjerskih osoba, i zamijene ih slikama kineskog pre...
Francuska novim zakonom otvara put pedofiliji Probudili su se mnogi izopačenici koji sada zahtijevaju svoja prava. Od pedofila do zoofila!

IMAŠ KOMENTAR?