Djevojčica doživjela čudo koje je pogledalo preko 20 milijuna ljudi

djevojčica doživjela čudo
Snimka zaslona: Facebook

Ova je djevojčica trebala dobiti jedno čudo i sve je zabilježeno na videu. Bila je u uredu liječnika sa svojom majkom u posebnom posjetu koji joj je zauvijek promijenio život. Na njoj je obavljena operacija kojom joj je poboljšan vid, a došla je kako bi joj uklonili zavoje i testirali vid.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Djevojčica je čvrsto držala svoju plišanu igračku dok joj je liječnik skidao povoje sa očiju. Djevojčica je bila jako uplašena, i počela je plakati kada joj je liječnik skinuo povoje.

Njezina je majka isto bila u iščekivanju zato što je znala da će ovo biti velika promjena. Držala je svoju djevojčicu i tješila ju dok je liječnik skidao povoje.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Liječnik joj je pjevao da ju umiri. Povoji su napokon bili uklonjeni! Kada je došla sebi, polako je otvorila oči. Nakon što su joj se oči prilagodile na svjetlost, pogledala je okolo i shvatila da sada može ono što nikada prije nije mogla – vidjeti.

Pogledala je po sobi i ugledala svoju majku sa svojim prekrasnim očima po prvi puta. Majka je počela plakati zbog čuda koje se dogodilo! Ova prekrasna djevojčica sada može promatrati cijeli svijet!

Majka se srela licem u lice s ubojicom svog sina: Prizor je šokirao sve prisutne! Usprkos boli, ona se prema njemu ponijela nježno, opraštajući mu nedjelo.
4 načina na koje Biblija može spasiti brak Svi mi trebamo pomoć u svojim brakovima s obzirom da niti jedan brak nije savršen.
Što Bog misli o tebi? Trebate se podsjećati svaki dan na to što Bog misli o vama – ne što svijet misli ili što vi mislite o sebi. To je ono što uklanja vaše strahove....
77-godišnja čistačica ima tajnu: Njezini su ju kolege otkrili te su ju suočili s njom pred cijelom školom! Kada je ravnatelj istražio njezinu prošlost, nije mu preostalo ništa drugo nego da suoči čistačicu s onim što je otkrio.

IMAŠ KOMENTAR?