Njezina posljednja objava na Facebooku uzrokovala je ovu nesreću, a posljednje riječi su tragične

posljednja objava na facebooku

Djevojka je u vožnji odlučila napraviti selfie sa svojim telefonom kako bi trenutak podijelila na Facebooku, ne znajući da će joj biti posljednji.

Courtney Stanford vozila se autom na posao kada je na njezinom radiju počela svirati pjesma „Happy“. Courtney je odlučila napraviti selfie sa svojim telefonom kako bi trenutak podijelila na Facebooku.

Courtney, na žalost, nije stala kako bi se uslikala. Otvorila je mobitel dok je još vozila, namjestila kameru, nasmijala se, uslikala fotografiju i zatim ju objavila na Facebooku. Dok je objavljivala fotografiju auto je skrenuo prema prometu koji je dolazio u susret brzinom od 80km/h.

Foto: tuxboard.com
Foto: tuxboard.com

Courtney se slupala s kamionom za reciklažu teškim 12 tona, auto je odletio s ceste, zabio se u drvo i zapalio.

Courtney je odmah preminula. Radila je u medicini i imala je dvije diplome. Četiri dana nakon sudara njezini su ju roditelji, braća i baka i djed pokopali. Imala je 32 godine.

Foto: thecarcrashdetective.com
Foto: thecarcrashdetective.com

Courtney je svoj selfi objavila na Facebooku u 20:33 sata, a policija je zaprimila poziv u 20.34h, samo jednu minutu poslije.

Mobitel je spašen iz olupine s upaljenom Facebook stranicom. Njezine su posljednje riječi bile „Zbog pjesme ‘Happy’ sam SRETNA.“

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Policijski službenik Chris Weisner u razgovoru za medije je rekao kako mnoge javne službe reklamama nastoje spriječiti slučajeve poput Courtneynog sudara.

Policajac Weisner je rekao „Svi smo vidjeli takve reklame na TV-u, ali ovo je stvarnost.“

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Priča o ovoj tragičnoj nesreći popraćena je u novinama, na televiziji i na internetu. To je jedna od mnogih sličnih priča koje se, na žalost, događaju prečesto.

Courtney je bila mlada, privlačna žena u cvijetu mladosti. Njezina je smrt time tragičnije jer se mogla spriječiti.

Pogledajte video u kojem policajac Weisner upozorava o mobitelima u vožnji.

4 načina na koje Biblija može spasiti brak Svi mi trebamo pomoć u svojim brakovima s obzirom da niti jedan brak nije savršen.
Što Bog misli o tebi? Trebate se podsjećati svaki dan na to što Bog misli o vama – ne što svijet misli ili što vi mislite o sebi. To je ono što uklanja vaše strahove....
77-godišnja čistačica ima tajnu: Njezini su ju kolege otkrili te su ju suočili s njom pred cijelom školom! Kada je ravnatelj istražio njezinu prošlost, nije mu preostalo ništa drugo nego da suoči čistačicu s onim što je otkrio.
Što to znači da čak i demoni vjeruju (Jakovljeva 2,19)? Ako je sve što je potrebno za spasenje mentalno slaganje s istinom o Bogu, onda i Sotona i demoni mogu biti spašeni.
Očajni ste i nezadovoljni životom? Možda je sve zbog OVOGA! Moguće je da je u ovome rješenje za vaš problem!

IMAŠ KOMENTAR?