Žena je saznala da je trudna nakon muževe smrti – 16 njegovih prijatelja priredili su joj iznenađenje

Žena je saznala da je trudna nakon smrti svog voljenog supruga. 16 njegovih prijatelja su joj priredili iznenađenje koje ju je oduševilo.

Cassie i Ryan Lohrey bili su u braku samo mjesec dana kada ih je pogodila tragedija u srpnju 2017. godine.

Ryan, koji je služio u vojsci, tragično je poginuo u avionskoj nesreći na obuci. Cassie kaže kako je bila „šokirana“ kada je vijest čula po prvi puta.

„Taman smo počeli sređivati život. Htjeli smo obitelj. Imali smo puno planova i sve je sada gotovo.“

Ali u trenucima duboke tuge, Cassie je dobila neočekivani znak pažnje od svoga pokojnog muža.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Samo nekoliko tjedana nakon Ryanove smrti, Cassie je saznala da je trudna

„Jako sam uzbuđena i sretna što imam dio njega uz sebe, za cijeli svoj život. Znam da me on ne bi ostavio samu, jako sam sretna i zahvalna“, rekla je Cassie.

VIDI OVO: Trudnoća prije braka: Je li grijeh biti trudna prije braka?

Kao i većina majki, Cassie je napravila zabavu povodom dobre vijesti na kojoj je htjela otkriti bebin spol. U čast svoga pokojnog muža, zabavu je održala na Dan veterana.

Cassie je pozvala 16 vojnika koji su bili Ryanovi prijatelji. To je bila zabava za pamćenje, koja bi se svidjela i njezinom pokojnom mužu.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Broj prisutnih vojnika imao je još i veći značaj kada je Cassie saznala da je 16 osoba poginulo u padu aviona koji je odnio Ryanov život.

Kada je došao trenutak u kojem je Cassie htjela objaviti vijest 16 se muškaraca poredalo kraj nje, a iza njih se vijorila američka zastava. Tada je jedan od vojnika započeo i rekao: „Cassie Lohrey. Mi te ovdje proglašavamo impregniranom od strane Ryana Lohreya i čestitamo ti na bebi koja će doći!“

Tada su odjednom pustili konfete u ružičastoj boji!

Beba je curica!

„To je bilo jako veseo trenutak. Emocije su prštale posvuda. Bila sam sretna, uzbuđena i tužna zbog toga što Ryan nije tamo bio. Ali sam najviše bila sretna jer sa mnom ostaje dio njega. To je jedna dobra stvar u ovoj tragičnoj situaciji“, rekla je Cassey.