Atletičarka je pala na utrci, ostale je pregazile, a kada je ustala šokirala je stadion!

atletičarka pala na utrci

Atletičarka Heather Dorniden je vodila u utrci na 600 metara na sveučilišnom prvenstvu, samo jedan krug prije kraja, a onda se splela i pala! Ostale natjecateljice su pretrčale preko nje i nastavile trčati prema cilju.

Ali, Heather nije odustala, brzo se podigla i nastavila trčati za natjecateljicama koje su bile već nekih 30 metara dalje, što je puno, s obzirom na to da je do kraja utrke ostalo manje od 400 metara.

Ipak, dala je sve od sebe i šokirala sve na stadionu, jer je pobijedila…

Liječnici su mu rekli da mu je kćerka mrtva, no on ju je i dalje pokušavao oživiti. Nakon 30 minuta dogodilo se čudo! Ruslan Odomec i njegova supruga Anastasia odlučili su jednog dana pripremiti zabavu za svoje prijatelje, kada se i dogodila ova nepredviđena situacija...
Nervozni ste jer Bog još uvijek nije odgovorio na vašu molitvu? Ova istina će vam promijeniti perspektivu! Možda Bog traži od vas da pričekate. Hoćete li čekati ili ćete sve pokušati učiniti u svoje vrijeme?
Žena je srela narkomana na ulici: Kada mu je ugledala lice, nije mogla vjerovati da je to on Kada je Wanja slučajno susrela prijatelja iz djetinjstva, Hinga, gotovo ga nije prepoznala. Bio je u potpunosti oslabljen i uništen zbog droge.
Imaš komentar?