Atletičarka je pala na utrci, ostale je pregazile, a kada je ustala šokirala je stadion!

atletičarka pala na utrci

Atletičarka Heather Dorniden je vodila u utrci na 600 metara na sveučilišnom prvenstvu, samo jedan krug prije kraja, a onda se splela i pala! Ostale natjecateljice su pretrčale preko nje i nastavile trčati prema cilju.

Ali, Heather nije odustala, brzo se podigla i nastavila trčati za natjecateljicama koje su bile već nekih 30 metara dalje, što je puno, s obzirom na to da je do kraja utrke ostalo manje od 400 metara.

Ipak, dala je sve od sebe i šokirala sve na stadionu, jer je pobijedila…

Očajni ste i nezadovoljni životom? Možda je sve zbog OVOGA! Moguće je da je u ovome rješenje za vaš problem!
“Služimo bogovima zadovoljstva, novca i seksa dok smo prema van, i dalje religiozni!” Graham je tijekom svoje službe propovijedao pred više od dvije milijarde ljudi, ako se zbroje gledatelji i slušatelji s ljudima koji su ga uživo prati...
Zaustavio je kamion jer je mislio da je lane povrijeđeno! Kad mu je prišao, uslijedilo je IZNENAĐENJE Vozač kamiona je stao jer je nasred puta ugledao lane koje leži. Pomislio je da je povrijeđeno, pa je izašao vidjeti što se događa.
Zaposlenica na aerodromu je imala loš osjećaj kada su joj dvije tinejdžerice predale jednosmjerne karte, a onda je saznala koga su upoznale na Instagramu Njihova je karta prvog razreda kupljena preko nečije lažne kartice, što je samo pojačalo dojam da se događa nešto vrlo sumnjivo.
3 opasnosti od laganja samima sebi Jeste li ikada vidjeli osobu koja misli da je sve što čini u redu i ne želi se ispravljati, čak i kad Biblija i uobičajeni zdrav razum kažu da su njez...

IMAŠ KOMENTAR?