Neću odgajati djecu kao muško i žensko: Neka sami odluče što će biti!

Pjevačica Pink djeca muško žensko
Snimka zaslona: YouTube

Popularna pjevačica Pink je za časopis Sunday People izjavila kako djecu neće odgajati kao muško i žensko, nego će im dozvoliti da odluče što će biti.

“Neka sami odluče što će biti. Naša se obitelj ionako ne drži strogih pravila ponašanja pa ćemo djecu odgajati jednako, bez obzira na spol”, izjavila je nedavno Pink za Sunday People, a prenio je Glamour, čime je dala svoj obol temi o neutralnosti spolova koja se u posljednje vrijeme sve učestalije pojavljuje u medijima. I o kojoj sve češće govore slavne osobe.

Angelina Jolie i Brad Pitt su ranije također izjavili da će djecu odgajati onako kako ona žele, a ne onako kako to njihov spol nalaže.

S njima se složila i pjevačica Paloma Faith i druge slavne osobe, a sad na istu temu, na isti način, govori i Pink.

Pink i njen suprug Carey Hart imaju dvoje djece – šestogodišnju Willow te sina Jamesona Moona koji će uskoro proslaviti prvi rođendan te ih oboje žele “sačuvati” od lekcija koje se tiču tipične spolne pripadnosti.

I mean…. ?❤️? #vmas

A post shared by P!NK (@pink) on

Bog je stvorio ljude kao muško i žensko, a sve koji pokušavaju poremetiti taj iskonski poredak čeka Njegova osuda.

Očajni ste i nezadovoljni životom? Možda je sve zbog OVOGA! Moguće je da je u ovome rješenje za vaš problem!
“Služimo bogovima zadovoljstva, novca i seksa dok smo prema van, i dalje religiozni!” Graham je tijekom svoje službe propovijedao pred više od dvije milijarde ljudi, ako se zbroje gledatelji i slušatelji s ljudima koji su ga uživo prati...
Zaposlenica na aerodromu je imala loš osjećaj kada su joj dvije tinejdžerice predale jednosmjerne karte, a onda je saznala koga su upoznale na Instagramu Njihova je karta prvog razreda kupljena preko nečije lažne kartice, što je samo pojačalo dojam da se događa nešto vrlo sumnjivo.
3 opasnosti od laganja samima sebi Jeste li ikada vidjeli osobu koja misli da je sve što čini u redu i ne želi se ispravljati, čak i kad Biblija i uobičajeni zdrav razum kažu da su njez...
7 stvari koje si trebate reći kada imate težak dan Možda će i vama jedna ili više njih pomoći da preokrenete svoj težak dan.

IMAŠ KOMENTAR?