Neću odgajati djecu kao muško i žensko: Neka sami odluče što će biti!

Pjevačica Pink djeca muško žensko
Snimka zaslona: YouTube

Popularna pjevačica Pink je za časopis Sunday People izjavila kako djecu neće odgajati kao muško i žensko, nego će im dozvoliti da odluče što će biti.

“Neka sami odluče što će biti. Naša se obitelj ionako ne drži strogih pravila ponašanja pa ćemo djecu odgajati jednako, bez obzira na spol”, izjavila je nedavno Pink za Sunday People, a prenio je Glamour, čime je dala svoj obol temi o neutralnosti spolova koja se u posljednje vrijeme sve učestalije pojavljuje u medijima. I o kojoj sve češće govore slavne osobe.

Angelina Jolie i Brad Pitt su ranije također izjavili da će djecu odgajati onako kako ona žele, a ne onako kako to njihov spol nalaže.

S njima se složila i pjevačica Paloma Faith i druge slavne osobe, a sad na istu temu, na isti način, govori i Pink.

Pink i njen suprug Carey Hart imaju dvoje djece – šestogodišnju Willow te sina Jamesona Moona koji će uskoro proslaviti prvi rođendan te ih oboje žele “sačuvati” od lekcija koje se tiču tipične spolne pripadnosti.

I mean…. 😍❤️😍 #vmas

A post shared by P!NK (@pink) on

Bog je stvorio ljude kao muško i žensko, a sve koji pokušavaju poremetiti taj iskonski poredak čeka Njegova osuda.

Liječnici su mu rekli da mu je kćerka mrtva, no on ju je i dalje pokušavao oživiti. Nakon 30 minuta dogodilo se čudo! Ruslan Odomec i njegova supruga Anastasia odlučili su jednog dana pripremiti zabavu za svoje prijatelje, kada se i dogodila ova nepredviđena situacija...
Nervozni ste jer Bog još uvijek nije odgovorio na vašu molitvu? Ova istina će vam promijeniti perspektivu! Možda Bog traži od vas da pričekate. Hoćete li čekati ili ćete sve pokušati učiniti u svoje vrijeme?
Žena je srela narkomana na ulici: Kada mu je ugledala lice, nije mogla vjerovati da je to on Kada je Wanja slučajno susrela prijatelja iz djetinjstva, Hinga, gotovo ga nije prepoznala. Bio je u potpunosti oslabljen i uništen zbog droge.
Imaš komentar?