Zastrašujuća snimka iz Srbije: Učenici tukli učenicu u školi, nitko joj nije pokušao pomoći

Učenici srpske srednje škole pretukli učenicu, svi se smijali i navijali
Snimka zaslona: YouTube

Dok su učenici jedne srednje škole u Srbiji tukli djevojčicu, u pozadini se čuje navijanje, smijeh i ruganje. Nitko joj nije pokušao pomoći.

Učestalost virtualnog i stvarnog nasilja među vršnjacima je u porastu. Mnogi roditelji, nažalost, ni ne znaju kakva su im djeca niti što proživljavaju.

Upozoravamo da je snimka uznemirujućeg sadržaja!

Zaustavio je kamion jer je mislio da je lane povrijeđeno! Kad mu je prišao, uslijedilo je IZNENAĐENJE Vozač kamiona je stao jer je nasred puta ugledao lane koje leži. Pomislio je da je povrijeđeno, pa je izašao vidjeti što se događa.
Prije 18 godina je spasila ovog majmuna. Pogledajte što se dogodilo kada su se ponovo sreli! Životinje su zahvaljujući Lindi dobile drugu priliku u životu.
Milijunaš se u restoranu pojavio kao beskućnik, nije ni slutio što će mu konobar napraviti Na početku snimke Coby dolazi do konobara te ga pita može li dobiti stol za sebe i prijatelja, no konobar mu kaže kako je to mjesto za njega "malo pre...
Prometni policajac je pronašao napušteni klavir, a ono što je učinio s njim nas je oborilo s nogu Stavio je jednu ruku na tipke, a tada je dodao i drugu. Ono što je slijedeće učinio potpuno nas je oborilo s nogu.

IMAŠ KOMENTAR?