UŽAS JE POČEO: Bezumni znanstvenici stvorili muške trudnice!?

Muškarci će uskoro moći rađati
Snimka zaslona

Skupina liječnika iz Američkog društva za reproduktivnu medicinu najavila je da „već sutra muškarci mogu postati trudni“ zahvaljujući velikom napretku u postupcima transplantacije maternice.

Dr. Richard Paulson, predsjednik društva, izjavio je da nema anatomske prepreke radi koje ne bi mogli uspješno presaditi maternicu u transrodnu osobu.

Možemo to učiniti već sutra. Bilo bi dodatnih poteškoća, ali ne vidim očitih razloga zašto ne bismo uspjeli u tome“, objasnio je Paulson, pritom ipak naglašavajući da se radi o iznimno kompliciranom zahvatu.

Paulson je također naglasio da unatoč tome što u muškom tijelu ima dovoljno mjesta da se u njega usadi maternica, normalan porod ipak ne bi bio moguć, već bi se porod morao obaviti carskim rezom.

Problem predstavljaju i hormoni kojih u muškom tijelu nema ili ih nema u dovoljnoj količini, a posebno su prisutni tijekom trudnoće, što bi značilo da ti takav muškarac morao biti pod posebnom hormonskom terapijom i režimom uzimanja hormonskih nadomjestaka koji bi replicirali homonske promjene koje se događaju tijekom trudnoće.

Vjerujem da će se u bližoj budućnosti pojaviti određeni broj transrodnih osoba, rođenih muškaraca, koji će željeti da im se ugradi maternica.

Prvi uspješan porod korištenjem transplantirane maternice odvio se 2014. godine, nakon što je 36-godišnjoj ženi koja je rođena bez maternice, transplantirana maternica druge žene. Do sada je osmero djece rođeno iz maternica koje su transplantirane. Bitno je naglasiti da se u svim slučajevima radilo o maternicama koje su se usađivale u biološki žensko tijelo.

Izvor: Tribun

Očajni ste i nezadovoljni životom? Možda je sve zbog OVOGA! Moguće je da je u ovome rješenje za vaš problem!
“Služimo bogovima zadovoljstva, novca i seksa dok smo prema van, i dalje religiozni!” Graham je tijekom svoje službe propovijedao pred više od dvije milijarde ljudi, ako se zbroje gledatelji i slušatelji s ljudima koji su ga uživo prati...
Zaposlenica na aerodromu je imala loš osjećaj kada su joj dvije tinejdžerice predale jednosmjerne karte, a onda je saznala koga su upoznale na Instagramu Njihova je karta prvog razreda kupljena preko nečije lažne kartice, što je samo pojačalo dojam da se događa nešto vrlo sumnjivo.
3 opasnosti od laganja samima sebi Jeste li ikada vidjeli osobu koja misli da je sve što čini u redu i ne želi se ispravljati, čak i kad Biblija i uobičajeni zdrav razum kažu da su njez...
7 stvari koje si trebate reći kada imate težak dan Možda će i vama jedna ili više njih pomoći da preokrenete svoj težak dan.

IMAŠ KOMENTAR?