Očajnički su pokušavali izvući ovog konja, ali pogledajte pozorno tko se pojavio iza!

Policija u Kolumbiji je dobila poziv da je konj upao u jezero iz kojeg se nije mogao izvući. Na licu mjesta ih je čekao stravičan prizor.

Konj je bio uplašen i svaki prilazak bi mogao izazvati paniku i pogoršati situaciju. Morali su smisliti plan kako da je izvuku iz vode.

Zaustavio je kamion jer je mislio da je lane povrijeđeno! Kad mu je prišao, uslijedilo je IZNENAĐENJE Vozač kamiona je stao jer je nasred puta ugledao lane koje leži. Pomislio je da je povrijeđeno, pa je izašao vidjeti što se događa.
Prije 18 godina je spasila ovog majmuna. Pogledajte što se dogodilo kada su se ponovo sreli! Životinje su zahvaljujući Lindi dobile drugu priliku u životu.
Milijunaš se u restoranu pojavio kao beskućnik, nije ni slutio što će mu konobar napraviti Na početku snimke Coby dolazi do konobara te ga pita može li dobiti stol za sebe i prijatelja, no konobar mu kaže kako je to mjesto za njega "malo pre...
Prometni policajac je pronašao napušteni klavir, a ono što je učinio s njim nas je oborilo s nogu Stavio je jednu ruku na tipke, a tada je dodao i drugu. Ono što je slijedeće učinio potpuno nas je oborilo s nogu.

IMAŠ KOMENTAR?