Mladić ubijen s Biblijom u rukama: Propovijedao je Evanđelje svom ubojici

Mladić ubijen s Biblijom u rukama
Snimka zaslona: wkyc.com

21-godišnji pripadnik Vojske spasa iz Clevelanda, Ohio, preminuo je od smrtonosnog pucnja u glavu u nedjelju u jutro – propovijedao je evanđelje te je u tom trenutku još držao Bibliju u rukama, piše Christian Post.

Oni koji su poznavali Jareda Pleseca izjavljuju da je bio predan vjeri te da je živio u propovijedanju evanđelja i Božje Riječi.

 “Jared je bio zaposlenik i član crkve u sklopu Vojske Spasa u Temple Corps društvenom centru u Collinwoodu. Jared je preminuo kako je i živio – šireći Božju ljubav. Preminuo je u uniformi Vojske Spasa s Biblijom u ruci dok je izlazio iz svoje kuće kako bi volontirao u Red Kettle-u”, rekla su iz Vojska Spasa u izjavi za WKYC.com

 “U posljednja dva dana, stotine je ljudi, većinom mladih, posjetilo Vojsku Spasa u Collinwoodu kako bi izrazili svoje poštovanje Jaredu. Svi su imali jednu zajedničku stvar, Jared ih je volio, brinuo se za njih te je promijenio njihove živote.”

 “Danas osjećamo veliki gubitak jer je Jared otišao prerano. No ujedno slavimo činjenicu da je u Raju s našim nebeskim Ocem o kojemu je toliko govorio.”

Policija je uhitila 27-godišnjeg Williama Jonesa zbog sumnje na ubojstvo. Jones je navodno ukrao nekoliko automobila nakon što je ubio Pleseca, a prije nego je uhićen u Lawewoodu.

Osumnjičeni je optužen za ubojstvo, krađu vozila i bježanje pred zakonom.

Svjedoci izjavljuju da je Jones ubio Pleseca dok mu je dodavao Bibliju, iznosi Fox 8.

Plesec, koji je podučavao Bibliju, opisan je kao pametan, drag, pun vjere, a mnogi ožalošćeni su potvrdili da je on osoba koja bi oprostila svome ubojici.

IGRAJU SE BOGA: Znanstvenici stvorili hibrid čovjeka i ovce Embrij ovce ubačen je u ljudske stanice, s ciljem da se u budućnosti omogući uzgajanje organa i tkiva za transplantaciju u životinjama.
Roditelji toliko pretukli bebu da su joj liječnici morali amputirati obje noge Nasilni roditelji sina su uhvatili za gležnjeve te toliko brutalno njihali i tresli da su mu polomili obje noge.
Zaposlenica na aerodromu je imala loš osjećaj kada su joj dvije tinejdžerice predale jednosmjerne karte, a onda je saznala koga su upoznale na Instagramu Njihova je karta prvog razreda kupljena preko nečije lažne kartice, što je samo pojačalo dojam da se događa nešto vrlo sumnjivo.
Židovi i muslimani šokirani: Island planira zabraniti obrezivanje dječaka! Nacrt zakona predviđa šestogodišnji zatvor za osobe kojima se dokaže da su odstranile i najmanji dio spolnog organa.

IMAŠ KOMENTAR?