Samohrani otac nije mogao sinu priuštiti dar za Božić, a onda su mu njegovi učenici dali kutiju

samohrani otac sin dar za Božić
Foto: Gofundme.com

Srednjoškolski profesor matematike prolazio je kroz vrlo teško životno razdoblje, ali njegovi su učenici učinili nešto predivno kako bi mu makar malo pomogli. Naime, učenici su kupili božićne poklone za svog učitelja, Nathana Neidigka i njegovog sina, Michaela.

Prije dvije godine Nathanova je supruga preminula te ga je ostavila s malenom kćerkom i novorođenim sinom. Nedugo prije blagdana Nathan je dobio vijest da njegov trogodišnji sin, Michael, ima leukemiju. Takvu vijest nitko ne želi dobiti, pogotovo ne prije blagdana.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Život je postao vrlo težak za Nathana. Njegovi učenici kažu da i dalje ulazi u razred s velikim osmjehom na licu, kao da se ništa loše ne događa. No znaju da bi mu dobro došlo malo potpore.

Foto: Gofundme.com
Foto: Gofundme.com

Michael mora ići na mnogo operacija i mora proći mnogo kemoterapije. Natahan ne može priuštiti kupnju božićnih poklona zbog prevelikih liječničkih računa.

Michael će morati ići na kemoterapiju još tri godine. Nathan je u prolazu spomenuo da je razmišljao o kupnji Nitendo Switch-a i da bi ga volio kupiti kako bi ga igrao sa svojim sinom dok je u bolnici. To je učenicima dalo ideju.

Foto: Gofundme.com
Foto: Gofundme.com

Svi su sudjelovali te su prikupili dovoljno novca kako bi kupili Nitendo Switch i nekoliko igrica za Michaela i njegovog tatu. Učenici su mu htjeli dati poklon pred Božić no budući da je Michael sve više vremena morao boraviti u bolnici, odlučili su ga ranije iznenaditi.

Bilo je iznimno dirljivo kada je razred uručio poklon Nathanu. U nevjerici je gledao u kutiju. Sa svime što mu se u životu događalo trebao je nešto da ga razveseli. Jedva je zauzdao suze pri pomisli na učenike koji su skupili čak 300 dolara kako bi mu kupili taj poklon.

Pogledajte cijelu reakciju u priloženom videu.

Očajni ste i nezadovoljni životom? Možda je sve zbog OVOGA! Moguće je da je u ovome rješenje za vaš problem!
“Služimo bogovima zadovoljstva, novca i seksa dok smo prema van, i dalje religiozni!” Graham je tijekom svoje službe propovijedao pred više od dvije milijarde ljudi, ako se zbroje gledatelji i slušatelji s ljudima koji su ga uživo prati...
Zaposlenica na aerodromu je imala loš osjećaj kada su joj dvije tinejdžerice predale jednosmjerne karte, a onda je saznala koga su upoznale na Instagramu Njihova je karta prvog razreda kupljena preko nečije lažne kartice, što je samo pojačalo dojam da se događa nešto vrlo sumnjivo.
3 opasnosti od laganja samima sebi Jeste li ikada vidjeli osobu koja misli da je sve što čini u redu i ne želi se ispravljati, čak i kad Biblija i uobičajeni zdrav razum kažu da su njez...
7 stvari koje si trebate reći kada imate težak dan Možda će i vama jedna ili više njih pomoći da preokrenete svoj težak dan.

IMAŠ KOMENTAR?