U ŠTO SMO SE PRETVORILI? Tužna istina o sreći u današnjem društvu ispričana u 4 minute (VIDEO)

sreća društvo animirani film
Snimka zaslona: Vimeo

Ususret Crnom petku i shopping ludilu koje tada zahvaća svijet, londonski umjetnik i animator Steve Cutts je objavio kratki animirani film jednostavnog naziva – “Sreća” koji će mnoge natjerati da se zamisle nad tim u kakvom svijetu i kako žive.

U ovom ostvarenju umjetnik je ljude usporedio sa štakorima, a filmić je ubrzo postao viralan. Traje nešto duže od 4 minute, ali poruka koju šalje vanvremenska je i upozoravajuća!

A sada… usudite se pogledati u što vam se pretvorio život!

Zaustavio je kamion jer je mislio da je lane povrijeđeno! Kad mu je prišao, uslijedilo je IZNENAĐENJE Vozač kamiona je stao jer je nasred puta ugledao lane koje leži. Pomislio je da je povrijeđeno, pa je izašao vidjeti što se događa.
Prije 18 godina je spasila ovog majmuna. Pogledajte što se dogodilo kada su se ponovo sreli! Životinje su zahvaljujući Lindi dobile drugu priliku u životu.
Milijunaš se u restoranu pojavio kao beskućnik, nije ni slutio što će mu konobar napraviti Na početku snimke Coby dolazi do konobara te ga pita može li dobiti stol za sebe i prijatelja, no konobar mu kaže kako je to mjesto za njega "malo pre...
Prometni policajac je pronašao napušteni klavir, a ono što je učinio s njim nas je oborilo s nogu Stavio je jednu ruku na tipke, a tada je dodao i drugu. Ono što je slijedeće učinio potpuno nas je oborilo s nogu.

IMAŠ KOMENTAR?