U ŠTO SMO SE PRETVORILI? Tužna istina o sreći u današnjem društvu ispričana u 4 minute (VIDEO)

sreća društvo animirani film
Snimka zaslona: Vimeo

Ususret Crnom petku i shopping ludilu koje tada zahvaća svijet, londonski umjetnik i animator Steve Cutts je objavio kratki animirani film jednostavnog naziva – “Sreća” koji će mnoge natjerati da se zamisle nad tim u kakvom svijetu i kako žive.

U ovom ostvarenju umjetnik je ljude usporedio sa štakorima, a filmić je ubrzo postao viralan. Traje nešto duže od 4 minute, ali poruka koju šalje vanvremenska je i upozoravajuća!

A sada… usudite se pogledati u što vam se pretvorio život!

Spasio je bebu iz vatre: Nakon 17 godina ovaj vatrogasac je dobio poziv koji nije očekivao! Davne 1998. godine je spasio malu bebu iz zapaljene kuće. Samo sekunde su odlučivale o životu ili smrti.
Sumnjivi muškarac je s leđa napao ženu u Podgorici – snimka psa koji joj je spasio život je obišla svijet Psi nas nikada ne prestaju iznenađivati sa svojom dobrotom i herojskim djelima.
Par nije mogao platiti račun u restoranu: Konobarica je pala na koljena kada je saznala njihov plan Posao osoblja u restoranima često se ne cijeni i ne plaća dovoljno. Kao što možete i zamisliti nije lako gostima udovoljavati svake minute u danu.
Imaš komentar?