Pas se zaustavio kod prevnutog čamca i počeo cviliti: Kada je vlasnik pogledao ispod, nije slutio što će zateći

pas prevrnuti čamac
Snimka zaslona: YouTube

Skupina muškaraca je odlučila provesti nekoliko dana u planinskoj kolibi. Planirali su u lijepom okruženju proslaviti momačku večer jednog od njih.

S njima je bio i pas, koji je jedva dočekao boravak u prirodi. Dok su šetali stazom, pas je prišao prevrnutom čamcu. Dozivali su ga da krene sa njima, ali on se nije htio odvojiti od njega, njuškajući ga i cvileći bez prestanka.

Nešto je namirisao i počeo kopati ne bi li ušao pod čamac.

Nešto je bilo ispod, ali što?

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Momci su bili radoznali, pa su zavirili ispod. Ugledali su dva mršava, izgladnjela mačeta. Nisu imali predstavu koliko su dugo bili tu, niti gdje im je majka.

Pas se odmah privio uz njih, kupajući ih svojim jezikom. Da ih nije nanjušio, vjerojatno bi tu i uginuli od gladi. Od majke nije bilo ni traga ni glasa, a bili su duboko u šumi, daleko od ljudi.

Odmah su se sprijateljili

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Poveli su mačiće sa sobom i odmah ih nahranili. Dvojica mladića su ih odlučila udomiti, svako po jedno mače.

Sada uživaju u toplom domu, uz puno ljubavi i brige.

Liječnici su htjeli usmrtiti bebu koja je preživjela pobačaj, a onda se dogodila Božja intervencija “Nikada se nismo više molili i plakali za nekog kao tada. Bilo je tu puno emocionalnih uspona i padova. Uložili smo mnogo vremena, no Bog je taj koji ...
Ona i suprug su čekali drugo dijete, a onda su joj zbunjeni liječnici otkrili da nosi petorke Kako kažu, nikakvo bogatstvo se ne može usporediti s ovim osjećajem, kada se dobije nešto toliko vrijedno, a što nisu mogli ni sanjati.

IMAŠ KOMENTAR?