Žena je čak 9 godina živjela u tuđoj kući, a onda je vlasnik saznao što je učinila

Žena je godinama živjela u tuđoj kući. Čekala je da netko dođe i pokuca na njezina vrata te joj kaže da plati ili da se odseli.

Dom je tamo gdje je srce, a za Lisu Hardy je to trosobna kuća iz 1910. godine na koju je naišla na čudan način.

Prije nekoliko godina, prije pada tržišta kuća, Lisa je radila u agenciji za prodaju nekretnina. Kao mnogi tada, smatrala je kako će se njezin život samo poboljšavati kako je vrijeme prolazilo.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Lisa je ostala u šoku kada joj je šef ponudio da izabere jednu od kuća koju imaju u ponudi kao svoj vlastiti dom.

Sve dok bi Lisa radila u njegovoj tvrtki, ta kuća bi bila njezina. Nije bilo nikakvih pregovora o mjesečnoj stanarini, ali je Lisa mislila da će u jednom trenutku doći do toga.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Kako izreka kaže “poklonu se ne gleda u oči”, ali kada se to može shvatiti kao previše. Lisa je tada saznala da je kompanija za koju je radila propala naglo te jednostavno prestala postojati.

Čekala je da joj netko pokuca na vrata

Čekala je da netko dođe i pokuca na njezina vrata te joj kaže da plati ili da se odseli. Međutim, nakon 9 godina nitko nije došao, sve dok netko nije saznao da ona živi u toj kući bez ikakve mjesečne naknade.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Za Lisu je odlična stvar bila da banke niti sam grad u kojem je živjela nisu puno marili o stvarima koje su se nalazile na tržištu i kojih je bilo jednostavno previše. Nakon 9 godina, Lisa je odgojila svoju obitelj u toj kući, te se pobrinula za samu kuću i uredila je, bez da je platila išta za nju.

Kada je gradska uprava shvatila da je napravila grešku, odmah je stavila kuću na prodaju, a kompanija iz Singapura ju je kupila po odličnoj cijeni. Za Lisu se to činilo kao kraj puta u toj kući.

Međutim, blagoslov je još nije napustio. Pogledajte na koji način je Lisa ponovno uspjela sačuvati svoj dom.

NAJNOVIJE!