Televizijska propovjednica: Nemojte se cijepiti, Isus nam je dao cjepivo za gripu

Televizijska propovjednica protiv gripe
Snimka zaslona

Mnogi nasjedaju na opasne prijevare televizijske propovjednice Glorie Copeland!

Televizijska propovjednica iz Teksasa i članica savjetodavnog vijeća američkog predsjednika Donalda Trumpa Gloria Copeland ponudila je svoj ”alternativni” savjet za obranu od gripe – vjeru u Isusa.

U videu koji je objavila na društvenim mrežama prošle srijede, Copeland kaže: ”Slušajte, partneri, nemamo sezonu gripe. Imamo sezone pataka, sezonu jelena, ali nemamo sezonu gripe.”

”I nemojte ga primiti (cjepivo) ako vam netko prijeti sa ‘svi dobivaju gripu’. Mi smo već dobili svoje cjepivo. On je nosio naše bolesti. Sam Isus dao nam je cjepivo za gripu”, iznijela je ova kršćanska fundamentalistkinja svoj pogled na prevencije epidemija u 21. stoljeću. 

“Imunizirajte se riječju Božjom”

”Samo nastavite govoriti: ‘Nikad neću imati gripu. Nikad neću imati gripu.’ Stavite riječi – imunizirajte se riječju Božjom”, pozvala je mrtvo-hladno Copeland svoje gledatelje.

Sve bi ovo možda bilo smiješno da se ne događa usred rekordno smrtonosne epidemije gripe u SAD-u, u kojoj je najmanje 14.676 ljudi hospitalizirano, a deseci umrli od njenih posljedica, od čega 53 djece. 16 djece umrlo je samo prošlog tjedna, izvijestio je Američki centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) koji urgira da se svi koji se nisu cijepili to naprave. 

A za Kenneth Copeland Ministries, megacrkvu koju vode ona i njen suprug Kenneth, širenje opasnih dezinformacija o cjepivima nije novost: 2013. je na njihovom imanju izbila epidemija ospica, zarazne bolesti koja je u SAD-u proglašena iskorijenjenom deset godina ranije zahvaljujući javnom programu cijepljenja, prenosi Index.hr.

IGRAJU SE BOGA: Znanstvenici stvorili hibrid čovjeka i ovce Embrij ovce ubačen je u ljudske stanice, s ciljem da se u budućnosti omogući uzgajanje organa i tkiva za transplantaciju u životinjama.
Roditelji toliko pretukli bebu da su joj liječnici morali amputirati obje noge Nasilni roditelji sina su uhvatili za gležnjeve te toliko brutalno njihali i tresli da su mu polomili obje noge.
Zaposlenica na aerodromu je imala loš osjećaj kada su joj dvije tinejdžerice predale jednosmjerne karte, a onda je saznala koga su upoznale na Instagramu Njihova je karta prvog razreda kupljena preko nečije lažne kartice, što je samo pojačalo dojam da se događa nešto vrlo sumnjivo.
Židovi i muslimani šokirani: Island planira zabraniti obrezivanje dječaka! Nacrt zakona predviđa šestogodišnji zatvor za osobe kojima se dokaže da su odstranile i najmanji dio spolnog organa.

IMAŠ KOMENTAR?