Pas pronašao kutiju s napuštenim mačićima, pa im odlučio postati tata (VIDEO)

pas brine o napuštenim mačićima
Snimka zaslona: YouTube

Pas je čovjekov najbolji prijatelj, ali i jedna od najdruželjubivijih životinja na svijetu. Ovaj pas po imenu Argon je savršen primjer toga.

Kao dio jedne divne obitelji i sam je postao druželjubiv i drag prema svakome.

Iako je i sam pronađen i spašen od teških životnih uvjeta, njegov omiljeni hobi je bio druženje s obitelji i izlasci u šetnju.

Jednoga dana je usred svoje šetnje uočio nešto neobično pored čega nije samo mogao proći.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

U pitanju je bila mala kutija na zemlji kojoj se oprezno približio, a zatim otvorio. Kutija je bila od motorne kacige, ali je sadržaj u njoj bio neočekivan!

Nekoliko mačića je bilo bačeno u kutiji, ali ih je Argon odlučio posvojiti, zajedno s obitelji koja je posvojila njega, pa je preuzeo ulogu tate malim mačićima.

Majka se srela licem u lice s ubojicom svog sina: Prizor je šokirao sve prisutne! Usprkos boli, ona se prema njemu ponijela nježno, opraštajući mu nedjelo.
Zaustavio je kamion jer je mislio da je lane povrijeđeno! Kad mu je prišao, uslijedilo je IZNENAĐENJE Vozač kamiona je stao jer je nasred puta ugledao lane koje leži. Pomislio je da je povrijeđeno, pa je izašao vidjeti što se događa.
Prije 18 godina je spasila ovog majmuna. Pogledajte što se dogodilo kada su se ponovo sreli! Životinje su zahvaljujući Lindi dobile drugu priliku u životu.
Milijunaš se u restoranu pojavio kao beskućnik, nije ni slutio što će mu konobar napraviti Na početku snimke Coby dolazi do konobara te ga pita može li dobiti stol za sebe i prijatelja, no konobar mu kaže kako je to mjesto za njega "malo pre...

IMAŠ KOMENTAR?