Kujica se do samog kraja nije htjela maknuti od svoje umiruće prijateljice slonice

kujica slonica
Foto: Facebook

Prije nekoliko dana, portal Dodo objavio je priču o kujicu po imenu Pancake, koja je prilično važan dio zajednice ljudi i životinja u rezervatu za slonove Boon Lott’s Elephant Sanctuary na Tajlandu. Naime, direktorica rezervata Katherine Connor ispričala je da je Pancake pronađena na jednoj plaži prije tri godine i da je od tada njena sjena.

Inače, radi se o rezervatu u koji dolaze stari i bolesni slonovi kada više ne mogu raditi. Jedna od njih bila je i slonica Boon Thong, koja je posljednjih pet godina provela u rezervatu, a prije je bila slon na kojem su turisti jahali i slikali se.

DEVET SATI SU PROVELE UZ NJU

Nakon pet godina mirovine u rezervatu, Boon Thong je, u dobi od 60 godina, bila prestara i istrošena da nastavi. Kada je shvatila da Boon Thong nije dobro, Pancake, koja joj je bila jako privržena, sjela je kraj prijateljice, odbijajući je napustiti.

Connor i Pancake kraj umiruće slonice provele su punih devet sati, bez da se Pancake mrdnula od Boon Thong. “Znala je da je njena podrška potrebna i tiho je ležala kraj Boon Thong do trenutka dok nije izdahnula u sumrak”, napisali su na Facebooku iz rezervata, prenosi Telegram.hr.

Ovako Danci odgajaju svoju djecu, a njihova princeza je primjer kako to izgleda U Danskoj nije poželjno isticati se, a to potvrđuje mnoštvo argumenata i činjenica.
Policajac je prišao ljudima na ulici: Odjednom je njegov konj stao i učinio nešto neočekivano! Konji i njihovi jahači policajci su vrlo dobro istrenirani te zbog vremena provedenog zajedno stvaraju čvrste i prisne veze.
Jednojajčane trojke u Mostaru prava medicinska senzacija, jedne u 200 milijuna Prema riječima liječnika, u pitanju je prava medicinska senzacija, koja se događa u jednoj od 200 milijuna trudnoća.

IMAŠ KOMENTAR?