Melania Trump nije htjeli useliti u Bijelu kuću dok ne bude ‘potpuno egzorcizirana’ i čista od demonskih predmeta

Melania Trump Bijela kuća
Foto: Wikipedia

Prva dama SAD-a Melania Trump je zahtijevala da se Bijela kuća duhovno očisti prije nego što se uselila, rekao je evanđeoski pastor, prenosi worldtribune.com.

Prva dama navodno je rekla: “Neću ući u Bijelu kuću, osim ako nije potpuno egzorcizirana”, izjavio je  pastor Paul Begley tijekom radio emisije Weekend Vigilante, 2. veljače, čiji je domaćin bila Sheila Zilinsky.

Pastor je rekao da Melania Trump također zahtijeva da se iz Bijele kuće uklone “poganski i demonski predmeti i artefakte” nakupljenih iz ere Obame i Clintonovih.

“Pročistili su Bijelu kuću”, rekao je Begley. “Tamo su ljude pomazali uljem i molili svugdje.”

Begley je rekao: “Prva dama, u to pet sati kada odlaska Obame iz Capitola i Trumpove zakletve kao 45. predsjednika Sjedinjenih Država. … Melania Trump je rekla mužu – rekla je: ‘Neću ući u Bijelu kuću, osim ako nije potpuno egzorcizirana’

Melania Trump je katolkinja, dok je predsjednik Donald Trump prezbiterijanac. Njih dvoje su vjenčani u Episkopalnoj crkvi 2005. godine.

IGRAJU SE BOGA: Znanstvenici stvorili hibrid čovjeka i ovce Embrij ovce ubačen je u ljudske stanice, s ciljem da se u budućnosti omogući uzgajanje organa i tkiva za transplantaciju u životinjama.
Roditelji toliko pretukli bebu da su joj liječnici morali amputirati obje noge Nasilni roditelji sina su uhvatili za gležnjeve te toliko brutalno njihali i tresli da su mu polomili obje noge.
4 načina na koje Biblija može spasiti brak Svi mi trebamo pomoć u svojim brakovima s obzirom da niti jedan brak nije savršen.
Što Bog misli o tebi? Trebate se podsjećati svaki dan na to što Bog misli o vama – ne što svijet misli ili što vi mislite o sebi. To je ono što uklanja vaše strahove....
77-godišnja čistačica ima tajnu: Njezini su ju kolege otkrili te su ju suočili s njom pred cijelom školom! Kada je ravnatelj istražio njezinu prošlost, nije mu preostalo ništa drugo nego da suoči čistačicu s onim što je otkrio.

IMAŠ KOMENTAR?