Prosjak se srušio na ulici, a reakcija prolaznika je više nego sramotna

prosjak se srušio na ulici
Snimka zaslona: YouTube

Ljudi uglavnom sude po izgledu, zar ne? Odijelo ne čini čovjeka, ali nam se nekako čini da ova izreka uglavnom ne važi kad nekoga ne poznajemo.

Evo, na primjer, na ulici. Ne poznajete ljude, a od beskućnika ili prosjaka ćete se instinktivno skloniti, zar ne?

Na snimci koju ćete vidjeti je izveden društveni eksperiment. U prvom dijelu na ulici pada lijepo odjeveni mladić, a u drugom čovjek odjeven kao prosjak.

Reakcija je sramotna!

Majka se srela licem u lice s ubojicom svog sina: Prizor je šokirao sve prisutne! Usprkos boli, ona se prema njemu ponijela nježno, opraštajući mu nedjelo.
Zaustavio je kamion jer je mislio da je lane povrijeđeno! Kad mu je prišao, uslijedilo je IZNENAĐENJE Vozač kamiona je stao jer je nasred puta ugledao lane koje leži. Pomislio je da je povrijeđeno, pa je izašao vidjeti što se događa.
Prije 18 godina je spasila ovog majmuna. Pogledajte što se dogodilo kada su se ponovo sreli! Životinje su zahvaljujući Lindi dobile drugu priliku u životu.
Milijunaš se u restoranu pojavio kao beskućnik, nije ni slutio što će mu konobar napraviti Na početku snimke Coby dolazi do konobara te ga pita može li dobiti stol za sebe i prijatelja, no konobar mu kaže kako je to mjesto za njega "malo pre...

IMAŠ KOMENTAR?