Kamere snimile ženu kako ostavlja novorođenče u javnom zahodu: Pored bebe su pronašli i pismo!

žena novorođenče zahod
Snimka zaslona: YouTube

Dramatične scene na aerodromu u američkom gradu Tucsonu 14. siječnja ove godine snimile nadzorne kamere. Snimljena je jedna žena kako ostavlja novorođenče na stoliću u zahodu

Sablasni video objavile su upravo lokalne vlasti savezne države Arizona, nadajući se kako će neko prepoznati majku i prijaviti je policiji, prenosi Radar Online.

Pretpostavlja se da je žena rodila u jednoj od zgrada aerodroma, nakon čega je bebu zamotala u dekicu te je odnijela i ostavila u zahodu. Pronađeno i pismo koje je majka napisala:

“Molim vas, pomozite mi… Moja mama nije ni znala da je trudna… Nije sposobna brinuti se za mene. Molim vas, predajte me nadležnim vlastima, neka mi pronađu dobar dom… Želim mu sve najbolje, a to definitivno nisam ja… Oprostite mi, preklinjem vas”, stoji u pismu.

Novorođenče je pronašao zaposlenik aerodroma. Dijete je odmah predano centru za socijalnu zaštitu. Policija i  intenzivno traga za majkom kojoj će se suditi za napuštanje djeteta.

Majka se srela licem u lice s ubojicom svog sina: Prizor je šokirao sve prisutne! Usprkos boli, ona se prema njemu ponijela nježno, opraštajući mu nedjelo.
IGRAJU SE BOGA: Znanstvenici stvorili hibrid čovjeka i ovce Embrij ovce ubačen je u ljudske stanice, s ciljem da se u budućnosti omogući uzgajanje organa i tkiva za transplantaciju u životinjama.
Roditelji toliko pretukli bebu da su joj liječnici morali amputirati obje noge Nasilni roditelji sina su uhvatili za gležnjeve te toliko brutalno njihali i tresli da su mu polomili obje noge.
Zaustavio je kamion jer je mislio da je lane povrijeđeno! Kad mu je prišao, uslijedilo je IZNENAĐENJE Vozač kamiona je stao jer je nasred puta ugledao lane koje leži. Pomislio je da je povrijeđeno, pa je izašao vidjeti što se događa.

IMAŠ KOMENTAR?