Prometni policajac je pronašao napušteni klavir, a ono što je učinio s njim nas je oborilo s nogu

Jadni, napušteni, smeđi, drveni klavir naslonjen na mlado tanko drvo za vrijeme maglovitog kišnog dana. Prizor je bio vrlo tužan, ali ne zadugo.

Čovjek u uniformi prometnog policajca hodao je iza ugla i neprestano pomalo gledao taj klavir. Tada je skrenuo i prišao mu.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Stavio je jednu ruku na tipke, a tada je dodao i drugu. Ono što je slijedeće učinio potpuno nas je oborilo s nogu.

Kako je promet prolazio ulicom, ovaj je prometni policajac počeo pritiskati tipke, stvarajući primamljivu glazbu. Prošla je hitna pomoć s upaljenom sirenom i svijetlima, ali se on nije ni osvrnuo.

Često se iznenadimo kada otkrijemo skrivene talente drugih ljudi. No ispalo je da je ovaj prometni policajac zapravo profesionalni pijanist Brendan Kavanagh, poznat pod imenom Dr. K.

Budući da podržava javne nastupe, Dr. K je podijelio svoj Bogom-dani talent sa svijetom dok je njegov tim snimatelja zabilježio taj javni nastup i podijelio ga na njegovom YouTube kanalu. Ova je izvedba izazvala velike pohvale njegovih obožavatelja s YouTubea koji podržavaju ono što K čini.

Kišica ne ometa Dr. K-a dok izvodi svoju spektakularnu skladbu. A ne ometa ga ni promet.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Šilt njegove kape štiti mu naočale od kiše te njegove ruke ne moraju napustiti tipke kako bi ih obrisao. Ovaj je kostim bio pun pogodak za kišni dan.

A pogodna je bila i vesela skladba koju je izabrao. Boogie woogie je glazbeni žanr koji je postao popularan u 20-im godinama prošlog stoljeća.

Ovaj je žanr potekao iz Teksasa odakle su ga pijanisti prenijeli na scenu tada popularnog Chicaga i St. Louisa.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Iako mnogi vjeruju da je boogie woogie ograničen samo na klavir, može se koristiti i kao podloga pjevačima ili u manjim kombiniranim skupinama pjevača. To je zabavan i veseo stil u kojem mnogi uživaju.

U priloženom videu pogledajte Dr. K-a kako prerušen svira u prepunim ulicama. Svidjet će vam se skladba koju je odlučio odsvirati.

IZVOR:Faithtap

NAJNOVIJE!