Bivša žena ga je zamolila da kupi kćerkici lijek. Kada je pogledao u njezin hladnjak, ostao je ZATEČEN

Brandon Carpenter ima kćerkicu koja mu je sve u životu. Iako je razveden od majke djevojčice, trudi se biti tu za nju te ju odgajati najbolje što može.

Jednog dana, njegova bivša žena ga je zamolila da kupi njihovoj kćerkici lijek u ljekarnoj. Kada je Brandon došao u kuću, otvorio je njihov hladnjak. Vidjevši što je u njemu, odmah je istrčao van. Međutim, uskoro se vratio…

Ono što je video u hladnjaku ga je natjerao da podijeli svoje mišljenje s ljudima na Facebooku. Njegove riječi su naišle na pozitivne reakcije tisuća ljudi.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Naime, Brandona je šokirao prizor potpuno praznog hladnjaka. U njemu nije bilo ničeg osim vode.

Polica na kojoj stoji hrana za njegovu djevojčicu je bila puna, ništa nije nedostajalo, pa ga je taj prizor pomalo rastužio.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

,,Moja bivša žena naporno radi, a nakon posla brine o našem djetetu. Plaća stanarinu, račune i popravke automobila. Danas sam otišao do prodavaonice u nabavku, tako da će ona imati hranu za 2 tjedna. Činjenica da više nismo zajedno ne znači da više ne brinem o njoj i njezinim potrebama. Ako je majka mog djeteta dobro, znam da će brinuti o našem djetetu najbolje što može. To mi je vrlo važno. Mnogi od vas misle da bi trebalo da brinem samo o djetetu … ali to bi bilo nezrelo s moje strane. Imamo odgovornost za sve aspekte našeg života,” napisao je Brandon.

mužev status 3
Foto: Facebook

Njegovo ponašanje je naišlo na najpozitivnije moguće reakcije. Nadamo se da će poslužiti kao primjer drugim ljudima.

IZVOR:Likemag

NAJNOVIJE!