77-godišnja čistačica ima tajnu: Njezini su ju kolege otkrile te su ju suočili s njom pred cijelom školom

Čistačica je imala tajnu s kojom su je njezini kolege suočili. Vjerojatno je bila zbunjena kada su preko zvučnika razglasili da se treba hitno javiti u kantinu.

Kada je 77-godišnja Frances Buzzard počela raditi kao čistačica u Belle osnovnoj školi u Virginiji, njezini su kolege mislili da će ona biti samo još jedan zaposlenik.

No nakon što je radila mnogo više od svojih dužnosti, kao što je bilo laštenje namještaja, svi su bili oduševljeni njezinom radnom etikom.

No, ova je draga žena godinama čuvala jednu tajnu. Kada je ravnatelj istražio njezinu prošlost, nije mu preostalo ništa drugo nego da suoči Frances s onim što je otkrio. Tada je ova žena shvatila da, bez obzira koliko godina prošlo, tajne uvijek budu otkrivene.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

„Gospođa Frances“, kako ju zovu učenici i kolege, je vjerojatno bila zbunjena kada su preko zvučnika razglasili da se treba hitno javiti u kantinu. Budući da se održavala sjednica mislila je da ju možda trebaju da nešto počisti.

Prva rođendanska zabava u životu

No, kada je ušla u kantinu, čekalo ju je više od 200 učenika te su glasno povikali: „Iznenađenje“. Bio je to njezin 77. rođendan, koji je definitivno trebalo proslaviti. No, ovaj je rođendan bio poseban – bila je to njezina prva rođendanska zabava u životu.

Dok su učenici pjevali rođendansku pjesmu, kolica puna kolača i slastica su iznesena iz kuhinje. Ravnatelj je na Frances stavio rođendansku lentu i svjetlucavu roza tijaru te su ju poveli do stolice u središtu kantine. Sve su oči bile uperene u nju – napokon je mogla zasjati.

Odjednom su se zastori na kraju prostorije otvorili otkrivajući pozornicu s velikim ekranom. Započela je prezentacija povijesti ove posebne žene, prikazane su njezine slike kroz njezin dugi život, a bile su pomiješane s raznim povijesnim događajima koje je proživjela.

VIDI OVO: Za učenike je ona “samo” čistačica, no profesor ih je natjerao na razmišljanje

Čistačica je odrasla u siromašnoj obitelji

Simpatične su fotografije prikazivale Frances kako pomaže podignuti zastavu na Iwo Jimu, kako stoji pokraj Neila Armstronga na mjesecu, i naravno, ova je dama čak i uživala na Woodstocku.

Frances je odrasla u siromašnoj obitelji te se ne može sjetiti da je ikada imala pravu rođendansku zabavu. U tim danima njezina obitelj jednostavno nije slavila rođendane i Božić. Frances je rekla za Charleston Gazette-Mail:

„Ne sjećam se ni jedne proslave. Jednostavno to nismo imali. Nismo imali ni Božićne zabave. Kada bi to mogli priuštiti kupili bi nam voće i orahe.“

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

No, čekajte – uspjela se prisjetiti jedne zabave koju je imala… no bila je vrlo tužna.

„Imala sam jednu zabavu, no bilo je toliko hladno da nitko nije došao.“

Naravno, svi su bili presretni što mogu biti na ovoj zabavi, a izraz njezinog lica, kada je vidjela iznenađenje, bio je neprocjenjiv. Nitko ne zaboravi svoj prvi poljubac, prvi auto, prvog predsjednika za kojeg su glasali – a ovo je prva rođendanska zabava koju gospođa Frances nikada neće zaboraviti.

Pogledajte predivno iznenađenje gospođe Frances u priloženom videu.

NAJNOVIJE!