Ricky Martin: Želim normalizirati homoseksulne i otvorene veze, one su dobre za svijet!

Ricky Martin homoseksualne veze
Snimka zaslona: YouTube

U nedavnom intervjuu za Vulture, homoseksualni latino glumac i pjevač Ricky Martin je izjavio da želi ”normalizirati” homoseksualne i otvorene veze, vjerujući kako su one ”dobre za svijet”.

Ricky Martin je govorio o svojoj ulozi u senzualnoj FOX-ovoj seriji ”Ubojstvo Gianni Versacea”, u kojoj igra Antonia D’Amica, homoseksualnog ljubavnika Gianni Versacea.

“Želim normalizirati ovakve veze. One su dobre za svijet; dobre su za mene kao homoseksualnog muškarca s djecom”, prenosi Vulture.” Važno je rasvijetliti ovakve parove, pa iako su iza kulisa, on je bio potpora svom muškarcu 15 godina.”

Pjevač je 2010. godine objavio da je homoseksualac, pišući na svojoj web stranici: “Ja sam sretan homoseksualac. Vrlo sam blagoslovljen onim što jesam.” Nakon toga je gostovao kod Oprah Winfrey izjavivši kako je izašao iz ormara jer nije htio da svoju djecu uči ”kako lagati”.

Martin je otac dvoje blizanaca koje mu je rodila surogat majka, a ranije ove godine se vjenčao sa svojim dugogodišnjim partnerom, umjetnikom Jwanom Yosefom.