Oteli su joj sina kao bebu: 21 godinu kasnije šokirao je poziv iz policije

Maria Mansia je 1995. godine doživjela najgoru moguću stvar koja se može dogoditi jednom roditelju.

Vratila se kući s posla i otkrila da je njen jednogodišnji sin, Steven, nestao bez traga iz njihove kuće u Kaliforniji. Brzo je shvatila da je otet, a da sve bude još gore, počinitelj je bio nerko koga je vrlo dobro poznavala.

Kada se Maria tog dana vratila kući, nije mogla naći svog sina nigdje u kući. Ne samo to, nestali su svi njegovi dokumenti, kao i slike koje je njegova majka imala (uključujući slike njegovog ultrazvuka).

Ispostavilo se da ga je oteo Marijin bivši momak i otac djeteta. Ali ipak nitko nije znao gdje je odveo Stevena. Sve što je ostalo Mariji je slika koju joj je poslala njegova tetka, da bi mogla da se sjeća lica svog sina i da bi je policija koristila da ga vrate.

Snimka zaslona: YouTube

Godinama je ova crno bijela slika bila jedina stvar koju je Marija imala da bi se sjećala svog sina.

Maria i policija nisu odustajali od potrage. Pronaći će dječaka koliko god vremena trebalo za to. Jednog dana, 21 godinu poslije, nešto neočekivano se dogodilo u udaljenom gradu, te je to postalo veliki pomak u slučaju.

Steven, američki državljanin, se upisao na studij prava u Meksiku. Kada je policija primila ovu informaciju, odlučili su kontaktirati mladića i čuti više o njegovoj prošlosti.

Snimka zaslona: YouTube

Pitali su Stevena za njegovog biološkog oca i rečeno im je da ga više nema. Usporedili su informacije koje su dobili od Stevena sa slučajem koji su započeli prije mnogo godina. Nakon DNK testa bilo je jasno, Steven je Marijin sin koji je nestao prije 21 godinu.

“Tijekom svih ovih godina ona nije odustala, ali je prihvatila činjenicu da možda neće upoznati svog sina. Vratiti ga u njegovu državu i njegovoj majci je nevjerojatna čast“, rekao je policajac.

Snimka zaslona: YouTube

Steven nije ni znao da je bio otet kao dječak. Nije znao da mu je majka živa i da je godine svog života posvetila traženju njega. Također nije znao da ima četvero braće i sestara koji čekaju da ga upoznaju.

Kada su se konačno sreli, bilo je očigledno da su Stevenovi i Marijini osjećaji tako jaki da nisu mogli zadržati suze.

“Svih ovih godina sam živio bez majke, a zatim sam saznao da je ona živa i da je u drugoj državi. To je jako emotivno”, rekao je Steven.

NAJNOVIJE!