Bog ju je usmjerio da pronađe napušteno dijete kod kanalizacijskog otvora

Novorođeno dijete spašeno je od sigurne smrti nakon što je pronađeno napušteno kod kanalizacijskog otvora i prekriveno crvenim mravima.

Nakon što je povela psa u šetnju, Charmaine Keeby 63 kod kanalizacijskog otvora pronašla je novorođenu bebu. Njezin pas Georgie počeo je glasno lajati u smjeru ispusta. Šefica tvrtke za catering je mislila da je njezin pas naišao na mačku lutalicu. Ipak, nakon što se približila, shvatila je da čuje bebu kako plače, piše Express.co.uk.

PROČITAJTE: U šumi pronađena napuštena beba potpuno prekrivena mravima, ali Bog nije dopustio da umre!

Charmaine je ubrzo nakon toga dozvala u pomoć motociklista koji je dolazio po imenu Cornie Viljoen, 60 koji je čeličnom šipkom koju je uzeo iz auta. pomogao ukloniti betonski poklopac koji je pokrivao odvod. Cornie je nakon toga hrabro ušao u odvod, u Port Elizabethu, Južna Afrika, spuštajući se šest stopa preko gnijezda crvenih mrava.

Foto: Jamie Pyatt News

Rekao je da je dijete imalo sreće što su mravi bili više u odvodu, a ne toliko nisko gdje se ono nalazilo. „Jednostavno ne znam zašto bi netko ovakvo nešto učinio novorođenoj bebi, ali mi je bilo drago što sam bio u prolazu i što sam mogao pomoći da se spasi njezin život. Odmah sam rekao Charmaine neka zove socijalnu službu“.

Bolničari su ubrzo došli i pobrinuli se za dijete prije nego što su je odvezli u bolnicu Dora Nginza. Radnici vjeruju kako je dijete (koje je bilo nazvano Grace April) bilo napušteno nekoliko sati i da je bilo vrlo blizu pothlađivanju. Sada se oporavlja i svi ju zovu ”dijete čuda”.

PROČITAJTE Majka ostavila bebu u napuštenoj kući: 10 godina kasnije saznala je šokantnu istinu

Spasiteljica Charmaine je rekla: „Iskreno vjerujem da me je Bog usmjerio da pronađem to dijete, jer obično kada vodim psa u šetnju idem drugim putem. Ne mogu, a da se ne otmem dojmu kako za to dijete postoji poseban plan u ovome životu. To što je preživjela je svakako čudo“.

Policijska glasnogovornica i poručnica Priscila Naidu je rekla: „Postoji mogućnost  da osoba koja je ovo učinila živi drugdje, ali da je dijete ostavila ovdje. Pozivamo svjedoke i majku ovoga djeteta neka nam se jave“.

Charmaine je dodala: „Nadam se da i ako se majka Grace April ne javi da će dijete svejedno pronaći sretnu obitelj i da će ostaviti traga u ovome svijetu“.

NAJNOVIJE!