Izgubljenu kćerku su tražili 24 godine, a onda je jedna slika sve promijenila

Roditelji su tražili izgubljenu kćerku 24 godine. Nitko nije znao gdje je otišla. Obilazili su domove za nezbrinutu djecu i postavljali oglase u novinama da je ona nestala.

8. siječanj 1994. godine je bio najgori dan u životima Wang Mingqing i Liu Dengying. Dok su bili na svom poslu prodavajući voće u Kini, uz njih je bila njihova trogodišnja kćerka Qifeng.

Sjećaju se da je tržnica bila puna, te da je Wang trebao da razmijeni novac s kupcem – ali nije imao ništa. Otišao je do susjednog stola kako bi mogao posuditi novac, ali kada se vratio nazad ostao je šokiran. Njegova kćerka više nije bila tu.

Ovi očajni roditelji su je pokušavali dozivati, te su obišli cijelu tržnicu i pitali su ljude jesu li je negdje vidjeli. Nitko nije znao gdje je otišla. Proveli su nekoliko godina tražeći je, ali sve je bilo uzalud. Obilazili su domove za nezbrinutu djecu i postavljali oglase u novinama da je ona nestala.

VIDI OVO: Muž joj je nestao samo 6 tjedana nakon vjenčanja: 68 godina kasnije saznala je pravu istinu

2015. godine, Wang je postao vozač taksija te je imao ideju da stavi naljepnicu sa svojom kćerkom u automobil. Umjesto slike Qifeng, Wang je stavio sliku svoje druge kćerke koja je dosta ličila na nju. Imao je osjećaj da bi jednog dana možda čak ona ušla u njegov taksi.

Obitelj nije imala sreće s pronalaskom Qifeng, sve dok jedna policijski crtač nije nacrtao nju kako bi izgledala u trenutnom vremenu.

Žena po imenu Kang Ying je bila iznenađena kada je ugledala skeč, jer je znala da treba nešto podijeliti s tom obitelji. Kang Ying je ustvari bila njihova kćerka Qifeng!

NAJNOVIJE!