Rijetki paun je očarao internet: Ovo predivno stvorenje je pogledalo preko 2 milijuna ljudi

Kada pomislite na pauna, prva stvar na koju vjerojatno pomislite jeste njegov ogromni šareni rep koji je potpuno raširen. Njihov ogromni rep koji podsjeća na lepezu je vezan samo za mužjake, jer se ženke dosta razlikuju od njih.

Ono što ljudi ne znaju jeste da postoji vrsta pauna po imenu albino paun. Tehnički su oni varijacija indijskog plavog pauna, ali umjesto plave i zelene boje je potpuno bijel.

Snimka zaslona: Rumble

Također postoje varijacije pauna sa smeđim i zelenim šarama. Međutim, potpuno bijeli paunovi su sasvim rijetki. Prema tome, ovaj video je vrlo vrijedan, jer je uspio uhvatiti jednoga kako istražuje nečije dvorište.

Snimka zaslona: YouTube

Ptica viđena u videu koji se nalazi ispod, ponosni pokazuje svoj stav svima koji je gledaju. Zaista je priredio show za sve prisutne.

Snimka zaslona: Rumble

Otvorio je svoj veliki rep, a zatim je pustio glasni krik po kojem je ova ptica poznata kada hoda na otvorenom prostoru.

Zamlatio je svojim krilima na trenutak, prilazeći blizu čovjeku koji ga je snimao. Ovo nevjerojatno stvorenje je dobilo čak preko 2 milijuna pregleda.

Pogledajte i vi kako predivno ova ptica izgleda!

NAJNOVIJE!