Djevojčica je poslala dar „mami u raju“ zbog čega je pošta učinila nešto neočekivano

Djeca imaju nevinost koja je jednostavno zarazna, a četverogodišnja Bella Graham nije iznimka od tog pravila. Mlada djevojčica živi sa svojom bakom Laurom Fisher, no dvije se godine prije njezin život potpuno promijenio kada je njezina majka nenadano preminula zbog bolesti.

Od tada se za nju u potpunosti brine njezina baka koja nastoji očuvati sjećanja na svoju kćer kako bi ju njezina unuka zauvijek pamtila. No Bella vrlo često razmišlja o svojoj mami…

Snimka zaslona: YouTube

Kada se približio rođendan Bellinoj majki, ona je poželjela poslati joj rođendansku tortu u raj. Laura je znala da mora nešto učiniti kako bi Bella bila sretna tako da je uzela stvari u svoje ruke.

Mlada je baka kontaktirala obližnju poštu te im je objasnila situaciju s Bellom. Bella je bila vrlo uzrujana jer se bojala da njezina majka neće dobiti tortu za rođendan.

Snimka zaslona: YouTube

No osoblje pošte je reklo da će učiniti što god mogu. Baka je znala da su se složili pomoći im, ali nikada nije ni pomišljala da bi mogli napraviti nešto stvarno posebno za njezinu unuku.

Baka, koja je ujedno bila slastičarka, je rekla Belli za novi plan. Napravit će tortu njezinoj mami i poštom ju poslati u raj.

Zajedno su ispekli tortu na kat. Kada je torta bila gotova, stavile su ju u kutiju i odnijeli na poštu.

Snimka zaslona: YouTube

Kada su stigli, djelatnici su ih odmah prepoznali jer je baka ranije najavila njihov dolazak. Djelatnici su otvorili poseban šalter kojem je svrha bila dostavljati pakete u raj te su vrlo pažljivo primili tortu i pripremili ju za slanje, a pri tom su uvjeravali Bellu da će stići na vrijeme za mamin rođendan.

Bella je bila presretna. Sada će njezina majka imati rođendansku tortu pa će moći proslaviti svoj rođendan. Belli se ostvarila želja, a mi smo sigurni da se njezina majka smiješi svojoj kćeri i ostaloj obitelji.

Snimka zaslona: YouTube

Billa je presretna što ima tako divnu baku koja nastoji održati njezinu vezu s majkom. Pogledajte snimku ove predivne priče u priloženom videu.

https://www.youtube.com/watch?v=kUmMi5muh3A

NAJNOVIJE!