Beba je stalno bježala iz krevetića: Mama je postavila skrivenu kameru pa se iznenadila viđenim

Mami je bilo čudno što je njezina beba stalno bježala iz krevetića. Postavila je skrivenu kameru u sobi pa se iznenadila onim što je vidjela.

Nevjerojatno snalažljiva djevojčica nekoliko je puta nadmudrila svoje roditelje i umjesto odlaska na spavanje, priuštila si je još malo vremena za igru.

Malena Ella iz Teksasa, stara tek 22 mjeseca, na počinak odlazi ranije nego njezin malo stariji brat Luke.

Roditelji je svake večeri smjeste u krevetić na spavanje, ali ona ih svako malo iznenadi tako što se iskrade iz svojeg krevetića i nastavi s igrom.

Djevojčica je pravi umjetnik u bježanju

Kako im nije bilo jasno kako se uspijeva uspijeva izvući iz krevetića, njezina je mama u sobi ostavila telefon s upaljenom kamerom i snimila bijeg. Ispalo je da je mala Ella pravi umjetnik u bježanju.

– Ella odlazi rano na spavanje, baš kao i ja. Moj suprug izvede našeg sina na igranje – objasnila je majka Becca. Ali dok Rebecca spava, a otac je zabavljen drugim stvarima, 3 i pol godišnji Luke ode u sobu svoje mlađe sestre i pozove je na igru.

U zadnje vrijeme smo primijetili da se Luke ušulja u sestrinu sobu i oboje se odu igrati – i nije nam bilo jasno kako se naša kćer izvuče iz kinderbeta koji ima visoke stranice i dosta je podignut od poda – priča majka.

beba krevetić
Snimka zaslona: YouTube

Čak i da se nekako uspije popeti preko jedne od strana kinderbeta, past će na pod s poprilične visine. Bilo je jasno da se nekako popne i izađe, ali htjela sam se uvjeriti kako to radi – dodaje.

Smislila je taktiku kako izaći iz krevetića

Na videu se vidi kako mala Ella leži i lupa nogama po krevetiću dok pije iz svoje bočice. Potom odlučno ustaje i baca bočicu iz krevetića.

Odjevena u dražesnu pidžamicu na kojoj je velika šarena sova i kose skupljene u dvije kikice, Ella izvlači pokrivač i baca ga na pod.

Na red dolaze igračke koje će joj trebati jednom kad pobjegne iz zatočeništva kinderbeta, a zatim nastavlja s izvlačenjem i prebacivanjem pokrivača na pod, kako bi joj ti pokrivači poslužili kao mekani teren za spuštanje.

Kada je sve spremno, popne se na stranicu krevetića i odgurujući se jednom nogom cijela se prevali preko ruba i padne na pripremljenu hrpu pokrivača.

IZVOR:24sata.hr

NAJNOVIJE!