Majka je preminula nakon što je zanemarila „normalne“ ubode insekata, njezina kći upozorava na pogrešku

Majka je preminula nakon što je zanemarila ubode krpelja. Njezina kći upozorava o čemu trebaju voditi računa svi koji misle da ubod tog insekta nije opasan.

Ako ste ikada živjeli u blizini šume ili ste išli na odmor u nju, moguće je da ste se suočili s ovim napornim insektom. Ne samo da su krpelji vrlo dosadni zbog svoje napadne prirode, nego su i iznimno opasni.

Obitelj Tamele Wilson je to naučila na težak način nakon što je Tamela odjednom oboljela. Otišla je kod obiteljskog liječnika jer je imala neprestane glavobolje, bila je u bolovima te joj je izbio crveni osip.

Snimka zaslona: YouTube

No, liječnici su shvatili da je njezino stanje još gore. Količina bijelih krvnih stanica joj je bila vrlo niska te joj je bilo teško držati predmete bez da se trese. Nitko nije znao da je taj insekt zapravo uzrok njezine iznenadne bolesti…

VIDI OVO: Ubod krpelja: Kako postupiti i izvaditi krpelja?

Nikakvi lijekovi nisu pomagali

Tamelin liječnik ju je poslao u bolnicu kako bi liječnici tretirali njezine simptome. No liječnici i dalje nisu znali koji je uzrok njezinom iznenadnom oboljenju i propadanju.

Tamelina je obitelj rekla da se činilo kao da joj se stanje pogoršava svaki put kad bi ušli u njezinu bolničku sobu. Bilo je očito da joj nikakvi lijekovi ne pomažu.

Snimka zaslona: YouTube

Tada su liječnici poslali njezinu krv u Centar za kontrolu i prevenciju bolesti te su nastavili liječiti njezine simptome. Rezultati Tameline krvi su pokazali nešto što liječnici još nisu vidjeli.

Centar za kontrolu i prevenciju bolesti je potvrdio da je Tamela dobila burbonski virus, vrlo rijetku bolest koji prenose krpelji, a za koju još nije pronađen lijek. Liječnici su se jedino mogli nadati da će sve biti u redu i pobrinuti se da Tameli bude udobno. Na žalost, Tamela je preminula 3 tjedna nakon što je primljena u bolnicu.

Sada njezina kćer dijeli ovu priču kako bi upozorila i druge na burbonski virus. Najvažnije je zapamtiti da na kožu uvijek treba nanositi sredstvo protiv insekata i pregledati svoje tijelo zbog napada krpelja nakon boravka u prirodi. To vam može spasiti život.

NAJNOVIJE!