Majka je rađala trojke kada je liječnik ugledao nešto što nikada nije vidio

Majka je bila uvjerena da će dobiti trojke, no tijekom poroda liječnici su opazili četvrtu bebu koja je bila neočekivana.

Tri kolijevke. Tri sjedalice za auto. Sve u trojkama, a to je posljedica toga što su Christian i Vivian van Gorder očekivali trojke. No tijekom poroda liječnici su opazili četvrtu bebu koja je bila neočekivana. Ispalo je da je majka rodila četvorke iznenađenja.

Christian van Gorder zna da je Bog dobar. Ne zato što je profesor religijskih studija na Sveučilištu Baylor, nego zato što ga je Bog već blagoslovio njegovom ženom Vivian i troje predivne djece.

A Bog je imao još darova u rukavu za ovu obitelj!

Mama je mislila da će dobiti trojke, a iznenadile su ju četvorke

Sama je trudnoća za Vivian bila jedno veliko iznenađenje. Christian i ona prvo su očekivali samo jednu bebu. Nekoliko mjeseci kasnije liječnici su zbog neobične „otekline“ pomislili da je Vivian razvila neki tumor na maternici. Kasnije, u 18 tjednu trudnoće, Vivian je otkrila da nosi trojke.

„Tada već nisam htjela ići na ultrazvuk jer bi uvijek nešto novo pronašli“, rekla je Vivian.

No iako je Vivan nastavila redovno odlaziti na ultrazvuk, nije bilo četvrte bebe. Barem ne do dana kada je rodila.

Tijekom Vivianinog carskog reza, sve je išlo po planu. Tada su liječnici uočili nešto neočekivano.

„Na porodu smo porodili tri bebe kako je i bilo očekivano“, rekao je liječnik C. Tony Dunn, „Onda sam posegnuo unutar, osjetio sam lakat i rekao da imamo iznenađenje.“

Vivian je rodila dva dječaka i dvije djevojčice, a sve su bebe bile odlične težine. Nije mogla vjerovati koliko se toga promijenilo od prvog ultrazvuka kada je u igri bila samo jedna beba. Par nije koristio nikakve lijekove za fertilnost. I iako Vivian ima blizance u obitelji nikada nije očekivala dvostruko toliko.

Dvije su bebe trebale kisik nekoliko sati nakon rođenja, ali inače sve četiri su zdrave.

Foto: Provided Photo/WFLA

Šok rođenja četvorki se pretvara u radost

Obitelj je već izabrala imena za očekivane bebe – Clare, Tristan i Erik. Nakon nekog vremena razmišljanja, dali su ovom neočekivanom Božjem čudu ime Grace.

Četiri bebe su tako pošle s mamom i tatom kući kako bi postali dio sretne deveteročlane obitelji.

Ne samo da je beba Grace bila iznenađenje, nego je i postavila rekord u bolnici. U gotovo 100 godina koliko bolnica radi, Vivian je bila prva da je rodila četvorke.

„Ovo je jako velik dan te ne može biti radosniji“, rekao je ravnatelj bolnice, Glenn Robinson.

Melonnie Pollard, ravnateljica Odjela za potrebe žena i djece u bolnici se pridružila oduševljenju ovom pričom:

„Rođenje djeteta je uvijek vrlo poseban trenutak“; rekla je, „Rođenje četvorki je zaista čudesan događaj. Tako smo počašćeni što je obitelj Van Gorder odabrala našu bolnicu da bude dio njihovog predivnog životnog trenutka.“

Iako je dodatni član obitelji uhvatio roditelje nespremne, nema sumnje da će Bog pomoći u brizi za ovu divnu obitelj.

„Evo: sinovi su Jahvin dar, plod utrobe njegova je nagrada. Strelica u ruci ratnika – to su sinovi mladosti. Blago čovjeku koji njima napuni tobolac, neće se postidjeti kad se preo bude s dušmanom na vratima“ (Psalam 127,3-5).

NAJNOVIJE!