MODNA BLOGERICA: Drage žene, evo zašto trebate sačuvati seks za brak!

Kršćanska modna blogerica i YouTuberica je nedavno podijelila zašto se čuva za brak u nadi da će potaknuti i druge žene da to čine.

Courtney Raine, 21-godišnja studentica iz Pensilvanije, je u nedavnom videu rekla da inače dijeli savjete o ljepoti i njezi, ali da želi razgovarati o svojoj odluci da se suzdržava od seksa prije braka.

Rekla je da pravi taj video za sve djevojke koje žele apstinirati od seksa do braka, ali ne misle da je to moguće zbog poruka koje nam servira pop kultura i mediji.

Raine, koja je odgojena u kršćanskoj obitelji, je vrlo rano odlučila da će se čuvati za brak te nosi prsten čistoće.

Kada je njezin prethodni dečko htio seks te nije htio živjeti po kršćanskim principima, ona je prekinula s njime.

PROČITAJTE: 14 razloga zašto reći NE seksu prije braka

Raine je prekinula još jednu vezu jer joj je dečko slagao da je djevac, što nije bilo istina.

Blogerica je objasnila zašto vjeruje da je čekanje do braka vrlo korisno za žene.

„Znate da je osoba s kojom ste tu zbog vas. Voli vas i sve u vezi vas, a ne samo fizički dio. Ne samo to, nego se nikada nećete morati brinuti o trudnoći i dobivanju raznih bolesti“, rekla je.

Ujedno je rekla da vjeruje da je Bog zapovjedio apstinenciju do braka jer je htio emocionalno i fizički zaštititi ljude kako ne bi postali vezani za prvi osobu s kojom stupe u seksualni odnos tako što će se između njih stvoriti „kemijska veza“ tijekom seksa. Ona vjeruje da ta veza povezuje ljude kroz čitav njihov život.

„Oni su zauvijek povezani, a takvu vezu trebate imati samo sa svojim suprugom“, rekla je.

Blogerica je savjetovala ženama koje se žele čuvati do braka da izbjegavaju biti u kupaćem kostimu blizu svojih partnera. Ujedno je savjetovala da trebaju izbjegavati razgovor o seksu kako ne bi došli u iskušenje.

NAJNOVIJE!