Tata je svojoj bebi čitao knjigu o „Tati“, samo što prva riječ iz bebinih usta nije ono što je tata očekivao

Prve bebine riječi za svakog su roditelja važan trenutak. Htjeli to roditelji priznati ili ne, svi potajno priželjkuju da prva riječ iz bebinih usta bude „mama“ ili „tata“, i svi pažljivo čekaju trenutak kada će njihova beba progovoriti.

Takav je slučaj bio i s mladom mamom i tatom u videu u prilogu kada je beba počela mrmljati čudne fraze. Znali su da će njihov mali dječak ubrzo progovoriti, ali nisu znali kada bi to moglo biti.

Snimka zaslona: YouTube

Tog je dana tata odlučio otvoriti knjigu „Tata“ i čitati ju svome sinčiću. Knjiga opisuje razna životinjska glasanja iza kojih ide riječ „tata“. Tata je ležao kraj svoga sina i listao stranice i proizvodio razne životinjske zvukove.

Prvo je došla krava, pa je tata mukao kao krava i nakon toga rekao „tata“. Ovaj je otac dobar imitator životinjskih zvukova a mama ih je snimala u tom dražesnom trenutku. Mama nije mogla ni sumnjati da će kamera zabilježiti urnebesan trenutak kojeg nisu mogli ni slutiti.

Snimka zaslona: YouTube

Taman dok su došli do kraja knjige tata je napravio svoj posljednji životinjski krik. Njihov je sinčić tada pogledao u tatu, zatim se okrenuo prema kameri i izrekao riječ koja mu je dugo bila na vrhu jezika. Tada je promrmljao „mama“ a mama se odvalila smijati jer ih je mališan potpuno iznenadio. Snimka je dragocjena i cijela će se obitelj u budućnosti sigurno smijati na nju kada se budu sjećali trenutka.

Možete i sami pogledati video u prilogu jer je cijela situacija simpatična i preslatka!

NAJNOVIJE!